Nakon što je Lex Agrokorom vlada zaje*ala Ruse da ne ovladaju Agrokorom, predsjednica odvela u Rusiju 100 gospodarstvenik da ih za..bu sto puta

0
1967

Nakon što je Lex Agrokorom vlada zaje*ala Ruse da ne ovladaju Agrokorom, predsjednica je odvela u Rusiju 100 gospodarstvenika da ih zaje*u još sto puta. Na put nije povela hercegovačkog opštenarodnog komunističkog lolu Bandića la Fontanu.

Neadaj bože da ga Rusi vide, taj bi bio u stanju prodati Rusima skuplje fontane od Brežnjeva.

Naša delegacija privrednika koji manje više u ovoj upropaštenoj zemlji žive poput ruskih oligarha i predsjenica su smješteni u rezidenciji za posebne potrebe, koju omaleni Putin koristi za specijalne razgovore. S našima fakat i treba takva rezidencija, jer se ponašaju kao političari sa specijalnim potrebama, prave se ludi, dok rade narod ludim.

Opet i naši mejnšit mediji i reporterska elita dijeli fotke sa morske obale vrlo značajno, trabunja o jako bitnom sastanku sa Rusima, koji su inače izolirani ekonomski navodno od EU. Što je tu jako bitno?

Bitno da je Plenković napravio cirkus prije par dana sa uhićenjima Todorićevih suradnika, kako bi predsjednica pokazala Putinu da je sve Todorić kriv, a to što su napravili lex bullshit je bilo nužno, jer bi ih inače  i bačuške zeznule.

Niš osobno protiv Putina nema Plenkopupavac, ali treba razumjeti Putin da je u toj tvrtci zaposlen sin glavnog državnog odvjetnika Cvitana, sin nekadašnjeg šefa HRT-a Galića, bivši guverner Rohatinski, Piroška sa sirom, svi bi oni ostali gladni u svojim vilama da su nam bačuške maznule Agrokor i dale one debilne babuške.

Todorići su ionako maleni otok Smokvicu na hrvatskom Jadranu zamijenili velikim otokom Velikom Britanijom.

Bilo bi dobro da je predsjednica sa sobom uzela i Šukera, pa da ovaj dogovori neki dil sa Rusima, a oni napadnu Grke ako Grci probaju zeznuti Šukera i društvo na putu u Rusiju, jer Šuker ionako ništa ne vjeruje Daliću, koji bi vodio repku bez naknade. Najskuplje se uvijek plati besplatne usluge, zna to i Šuker.

Kao i uvijek naši će reporteri pisati o značajnim posjetima naše predsjednice i diplomacije prepune plavuša Rusiji.

Nama je  pak bilo bitno saznati zašto ovaj cirkus sa Todorićem baš sada? Činilo se da je moguće sve riješiti kao sa Sauchom…sad kužimo, sve je ovo bila predstava zbog Putina…

Jedino nas brine Pupovac. Nisu ga poveli, a on je Putinu htio objasniti kako izgraditi vilu od profesorske plaće, sjediti u nadzornom odboru Tesla banke, gledati kako ju kradu i ne naje*ati kao Todorić. Sada će opet glumiti ugroženog i odlaziti na leskovačke mučkalice u Beograd…jer ga progoni ustaška guja…

HOP