Nakon otkrića mreže srpskih terorista na Banovini Vučić počinje hvaliti Hrvate i daje podršku Plenkoviću!?

0
5113

Dvije su vijesti koje nas kao zemlju najviše dotiču.

Jedna se tiče SAD-a;mediji su objavili da je u predsjednikov nekadašnji savjetnik za vanjsku politiku George Papadopoulos, koji je u izbornom stožeru bio na volonterskoj osnovi, priznao federalnim istražiteljima da im je lagao tijekom ispitivanja u siječnju o svojim nastojanjima da poveže Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Njegovo je priznanje dosad najjasniji dokaz da je Trumpov izborni stožer doista bio na ovaj ili onaj način u dosluhu s Rusima.

I na našem terenu Amerikanci gube teren pod nogama zbog ruske ekonomije, koja gazi sve pred sobom. Todorić je prokazao veze Ramljaka, vlade i američkih fondova, vlada se trese zbog svega, a na drugoj strani Vučić podmeće kukavičje jaje dobrosusjedskih odnosa. Nestabilna politika SAD-a u našoj regiji stvara nesigurnu vlast kod nas.

“Meni ne pada na pamet da ratujemo s Hrvatima, ali mi pada na pamet da im damo novac, i za kuću bana Jelačića u Petrovaradinu, i za ulice, trgove, škole. Ali isto tako kažem što sam već više puta rekao – nitko više nikada neće moći ponoviti Oluju, a ja držim do svoje riječi“, istaknuo je Vučić.

Srpska hijena mijenja stav? Okreće se Hrvatima, nakon svih Vulinovih optužbi? Zašto? Dveri su nedavno na konferenciji za tisak iznijeli masu činjenica o kriminalu Vučića. Optužbe su vrlo opasne, Todorić je prozvao našu vladu i srpsko-hrvatska mafija povezana preko Pupovca odlučila je spojiti posude za opstojnost na vlasti. 

U Vrginmostu se vidjela na djelu njihova suradnja. Srpski doušnik Biroa Krajine Milan Busić koji je godinama snimao naše rukovodioce, podmićivao policiju i službe, uspio je pobjeći iz zemlje iako su na terenu mjesecima djelovale hrvatske tajne službe. Prije bijega odao je svog kompanjona i srpskog ratnog zločinca za svoj mirni odlazak.

Simo Crever bio je dugogodišnji prijatelj Milana Busića na Banovini, član zloglasne četničke organizacije Šiltovi, Busić je bio suradnik i Torbice Nikole zapovjednika Bijelih orlova, a veza u Vukovaru ovog manijaka je nekadašnji policajac Krajine, srpskih specijalnih jedinica Vojnović, nakon mirne reintegracije taj šljam završio je u hrvatskoj policiji! Uz sve te informacije Busić se normalno kretao po Banovini, silovao, tukao starce kraj naših tajnih službi. Koje su na kraju “otkrile ” zločinačku organizaciju na djelu. Najviše zahvaljujući našem portalu koji je iz dana u dan otkrivao zločince i pronalazio tragove.

Zato je drug kriminalac Linta u Beogradu toliko u medijima navalio na naš portal, jer smo razotkrili mrežu njegovih terorista na terenu. Naša otkrića pomela su i politiku hijene Vučića, koji sada odjednom mijenja politiku prema Hrvatskoj. Linta je kao predstavnik izbjeglih Srba, a u stvarnosti kao i Pupovac predstavnik svoga džepa iscenirao u medijima da ga naš portal želi ubiti. Naše oružje je računalo i kroz njega otkrivamo njegove laži…Od političara Keleminec se usudio jedini prozvati Biro Krajine. Nitko prije niti poslije njega nikada nije spomenuo tu terorističku organizaciju u Beogradu na koju jedino novinar Igor Drenjančević godinama ukazuje.

Ta teroristička organizacija godinama širi kaos na Banovini, u općinama Vrginmost i Vojnić. Očito u sprezi sa SDSS-om Milorada Pupovca. Tko najviše piše protiv Pupovca u medijima? HOP portal. Tko je suradnik vlade? Milorad Pupovac. Povežite aferu Ramljak, Agrokor i afere oko Vučića, pa ćete doći do zajedničkog nazivnika neokomunista; bratstvo-jedinstvo kriminalaca. Oni nemaju naciju.

HOP