Hrvat Miočić ponizio američku profitnu industriju

0
18041

Najjači čovjek na svijetu je Hrvat. Ta činjenica vrijedi više od 1000 naših diplomata. Njegov način kako on promiče Hrvatsku je posebno značajan. On je Stipe Miočić.

Stipe Miočić po treći je put obranio naslov UFC prvaka teške kategorije čime je postao jedini u povijesti koji je toliko puta branio naslov. Miočić je na UFC 220 spektaklu u Bostonu pobijedio Francisa Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi.

Što je svima zapelo za oko? Američka industrija profita ne voli Miočića. On je za njih dosadan i na njemu se ne može zaraditi. Nije prost, nije pokvaren, nije glumac, ne radi scene, on je miran i pristojan obiteljski čovjek, koji se oblači pristojno i iza njega nema skandala. Zato je medijska industrija u panici, jer na tuđoj muci ona zarađuje, na tuđoj gluposti ona zarađuje. I time je pristojni Hrvat pokazao svijetu koliko je iznad toga, pa zbog toga i smeta ovome poludjelom svijetu.

Radi se o osobi koja nema skandala kao naša nesposobna diplomacija i nema većeg diplomata od njega u našoj novijoj povijesti…Mogi Hrvati vani tako žive. Pokazuju kako nisu dio balkanske gudure i zato su otišli u svijet dok kod nas srbo-komunistička ekipa sije mržnju preko kretenskih filmova o Hrvatima, Frljić divljački širi svoju bosansku mržnju prema Hrvatima, stavlja svinjske glave po pozornicama, ismijava Isusa u Poljskoj i kao takav ovaj bosanac usmrđuje našu kulturu, kao i Markovina, kao i zarasli Jergović… Otjerali smo mnogo Miočića iz zemlje, koji ponosno viju naš barjak po svijetu i naselili ljude pune mržnje po Hrvatskoj.

mioč

Najveći trenutak jučerašnjeg meća bio je kada je Miočić otrgnuo pojas iz ruku američkog šefa UFC-a ne želeći od tog spletkara uzeti zasluženi pojas i time pokazao duh Hrvata ratnika, koji su pobijedili Turke, Mlećane i Srbe iako nitko na to nije računao. Nešto slično napravili su i naši rukometaši, pokazali snagu kada nitko na njih ne računa…Jako puno posrbica i šugoslavena ne kuže da Hrvatima radiš najaveću uslugu kada ih ponižavaš…

Nisu bez veze baš svi veliki borci sa područja regije bili redom Hrvati, od Parlova i Beneša, do zlatnog sa olimpijade Josipovića, Stjepana Božića, svjetskog prvaka, Mavrovića, Filipovića, pa do Stipe Drviša…

HOP