Da imamo diplomaciju stisli bi Srbe u trenutku Rumunjske blokade, a mi pozivamo Vučića dok debili Dodik i Vulin nas prozivaju za genocid

0
2534

U trenutku kada je predsjednica postupila kao američka plavuša i u Zagreb pozvala Aleksandra Vučića, vrijeme je da se iznesu činjenice koje naša medijska sadašnjost svjesno skriva.

Prije samog dolaska u Hrvatsku ovog pokvarenjaka iz LGBT vlade Srbije ministar obrane Srbije naziva nas ustašama, Alojzija Stepinca ustaškim vikarom, a lopov Dodik koji je pokrao sve banke u RS traži ispriku za žrtve ustaškog zločina, pa ako dodamo cirkus u New yorku oko Jasenovca, mislimo da je poziv potpuno beskoristan i služi isključivo lošoj, možemo reći idiotskoj američkoj propagandi… prema toj propagandi nas treba vezati Jasenovcem, a Srbe drugim zločinima, pa sa svima zajedno raditi još jedan masonski cirkus.

 

Da imamo diplomaciju, naša bi diplomacija pritisla srpsku u trenutku kada su Rumunji blokirali Srbe pri otvaranje poglavlja, a vezano za položaj Vlaha u Srbiji i njihovih crkava… o tome nije bilo niti riječi u našim medijima. Diplomacija bi se približila Bugarima, jer isti predsjedaju EU, a znamo da su rumunjska i bugarska pravoslavna crkva u sukobu sa srpskom…ali umjesto lobiranja za naše interese, mediji i diplomacija rade za Srbe. Da ne govorimo koliko malo naši diplomati koriste albansku naklonost. Umjesto da svojom politikom pritisnemo svi zajedno poludjele Srbe, mi iz položja NATO saveznika i člana EU glumimo srpsku koloniju.

Neki dan LGBT premjerka Srbije nama je iz Slovenije dijelila lekcije u svezi arbitraže sa Slovenijom. Nije bilo prosvjedne note iako se Srbiju ne tiču odnosi sa Slovenijom, jer nije ovo Jugoslavija, već spor dvije zemlje EU. Idiotsko ponašanje naše diplomacije vidjelo se na tome slučaju više nego išta.

Zanimljivo da nitko u medijima osim ovog portala ne spominje ubojstvo srpskog političara na Kosovu, a za koje je sigurno kriva Srbija, koja je time potezom htjela izazavati rat nesagledivih posljedica. Zbog toga je Vučić i pozvan u Zagreb, ali da primi američku packu. Preko naših komedijaša. Što Hrvatska ima od toga? Ništa. Loša kurirska služba. Ekipa američkih poštara…

Umjesto da je digla regiju na noge, pokrenula Bugare, Albance i Rumunje zbog tog atentata na Kosovu, mi smo kao diplomatski kreteni gledali kako nas četnici Dačić, Vulin i Dodik postrojavaju zbog Jasenovca.

Kada bi Hrvatska imala diplomaciju, znala bi da Jasenovac će uvijek imati podršku kao tema, a koju će koristiti Srbi, uz podršku i Amera i Rusa, Francuza i Engleza, jer su svi zajedno sudjelovali  sa Srbima u genocidu nad Hrvatima 1945. godine, odobravajući zločine komunista na Križnom putu.

Jasenovac je opravdanje za taj genocid. I Srbi uvijek imaju podršku velikih sila da otvore tu temu, kako bi se zataškao strašan genocid nad Hrvatima. U Jasenovcu i okolici komunisti su pronašli oko 1200 leševa nakon iskopavanja, a Hrvatska stotine tisuće Hrvata u jamama u Sloveniji i Hrvatskoj…

Komunistički povjesničari Klasić (rođak komunističkog drmatora) i Jakovina laprdaju o zločinu iz osvete na Križnom putu. Ako je bilo u tome trenutku 20 000 ustaških vojnika u Sloveniji, zbog čega je stradalo 450 000 civila. Jesu li svi ustaše? Žene? Djeca?

Druga velika laž koju ova dva komunistička bezveznjaka plasiraju u javnost je činjenica kako se domobranska vojska i HOS povlačio iz Zagreba jer  su se bojali osvete, odnosno svoje krivice. I zato se bježalo prema sjeveru. Čista laž. 2 i 3 ukrainski front, borio se na prostoru ex Jugoslavije, sa preko milijun vojnika. Ruske snage borile su se protiv Nijemaca. Da je bilo tih partizana, a kojih smo se nagledali u bulajićevim filmovima ne bi bilo potrebno toliko Rusa na ovom području. Partizana nije bilo niti približno, koliko se govori. Broj je njihov bio zanemariv. O tome se itekako šuti. Armije su osnovane pod ruskom komandom, do tada je to bila partizanska bijeda.

Rusi nisu potpisali ratne konvencije i vojska NDH odlučila se predati potpisnicama ratnih konvencija kao što je Engleska, koja se morala odnositi prema zarobljenicima u skladu sa pravom i pravdom. Zato su išli na sjever. Rusi se nisu trebali prema zarobljenicima ponašati u skladu s pravima zarobljenika, jer nisu niti potpisali te dogovore…o tome naši povjesničari mudro šute.  Današnji naši diplomati su djeca tih protagonista. I zato se mi bavimo Srbima, umjesto diplomacijom.

Prosudite sami koliko imamo diplomaciju, a koliko srpske ili u ovom slučaju poslušne američke sluge…

Igor Drenjančević

HOP