Specijalna policija je zbog vojvode Vučića blokirala prolaz i HV-u, a Vučić je preporučio Pupovcu da nas još jače ucjenjuje!

0
3336

Tijekom posjete Vrginmostu specijalna policija iz Šibenika toliko se obahatila da je čak tjerala i vojne jedinice HV-a da voze zaobilaznim putem.  Srpski obavještajci čuvali su večer prije dom u Vrginmostu gdje dolazi Vučić. A branitelji u kafićima morali su čekati u kafićima dok ne otiđe mister geđo.

Prema braniteljima se posebno bezobrazno ponašala. Nakon što je otišao  Vučić iz Vrginmosta i podijelio lokalnim četnicima zadatke branitelji su ušli u Vrginmost i zapalili svijeće.

vuchic-i-seselj

Kolinda se htjela oprati od ovoga debakla, na NOVA TV, ali nitko u njene laži ne vjeruje. Predsjednica nije vjerovala da će u Vrginmostu branitelji biti dostojanstveni. Zadatak im je bio samo predati knjigu logoraša nekadašnjem huškaču i četniku Vučiću. Ona nije imala povjerenja u njih i blokirala je cijeli kraj zbog ratnog zločinca. Da ti pamet stane.

A isti taj gad i lažljivac je rekao da se za ništa ne kaje, vrijeđao je hrvatski narod i Miloradu Pupovcu predložio da  malo više ucjenjuje Hrvate kako bi dobio više! Strašno.

I na kraju hipotetsko pitanje. Da se sve ovo događalo pod vlašću SDP-a bili se digle sve udruge branitelja ili ovako šutjele dok nas Vučić pljuje?

 

Vučić je pokazao da se ničega ne stidi pa niti svoga četništva i dalje gura svoju politiku, naša predsjednica ispala je njihova predsjednica, osoba koja progoni branitelje, udovice, a vjeruje u gluposti ovoga Vučića. I još mu daje Lisinski da nam nakon Oluje trijumfira srpska politika pred nosom. Tako nešto niti Barbika ne bi napravila.

Branitelji sa Kamenitih vrata vikali su izdaja predsjednice! Svi ste vi hrpa jada. Specijalnoj policiji treba konačno reći da nisu samo radili svoj posao već su ponizili one koji ih plaćaju i koji su branili zemlju od Vučića.

Ovo je bila cijena da se prikrije pljačka Hrvatske i skrene pozornost na luđake u Smrdiji. Ponizio vas je šešeljev nosač pivskih gajbi… i zapalio novi plamen četništva u Vrginmostu. Zašto vas uopće plaćamo?

HOP