Srpski mediji registrirali prozivku Vučića zbog zločinca iz Škabrnje, naši nisu, Kolinda je pozvala čovjeka koji sudjeluje u lopovluku sa bratom, čiji su svi računi blokirani !

0
4475
15.03.2016., Beograd, Srbija - Predsjednik Vlаde Republike Srbije Aleksаndаr Vucic sаstаo se sа predsjednikom Srpskog nаrodnog vijecа u Republici Hrvаtskoj Milorаdom Pupovcem. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Ultradesna Autohtona Hrvatska stranka prava pozvala je danas građane na protest koji organizacije zbog dolaska u Zagreb, kako navode, “četnika Aleksandra Vučića u Hrvatsku”.

U “pozivu Hrvaticama i Hrvatima”, objavljenom na zvaničnom sajtu A-HSP, navodi se da će protest biti održan ispred “sedišta (Milorada) Pupovca” jer je, kako navode, “on vladar Hrvatske, a ne Markov trg”.

 

Nema informacija da je policija odobrila ovaj protest.

 

Protest je zakazan za 11 sati, a nakon toga je najavljena šetnja do Ambasade Srbije u Zagrebu, gde će, kako kažu, Vučiću poručiti da “nije dobrodošao u Hrvatsku, da je zločinac i četnik”, a upitaće ga, dodaju, gde mu je “telohranitelj Vasilije Vidović”.

 

U saopštenju se navodi da je Vidović bio četnički vojvoda koji je, kažu, predvodio napad na Škabrnju i tamo, kako tvrde, “počinio teške zločine nad nedužnim hrvatskim civilima”.

 

Kurir.rs/Tanjug

Znimljivo da su ove riječi vrlo bitne za Hrvatsku čuli novinari srpskog Tanjuga. Nisu ih čuli naši mediji?! Naši mediji čuli su kada je Keleminec rekao “MARŠ IZ HRVATSKE”.  Pa čiji su to onda mediji?

Istražili smo preko svojih novinara u Boegradu i koga je to naša Kolinda ugostila, odnosno koliko je Vučić u velikom političkom padu, koji očito kolindini naredbodavci žele spriječiti naravno na štetu hrvatskog naroda;

koli

Vučiću biološki sat ubrzao otkucava, krug kriminala oko njega se sužava, a od 19.rujna 2017. svi njegovi inozemni računi su blokirani
Beogradski politički magazin Tabloid u broju 407 o višestruko dramatičnoj životnoj i poslovnoj aktivnosti srbijanskoga mafijaškoga diktatora Aleksandra Vučića donosi ekskluzivno izvješće, pozivajući se na obavijesti iz ruskih obavještajnih izvora. Evo i sažetka saznanja političkoga dvotjednika Tabloid o teškim kriminalnim aktivnostima obiteljskoga klana Vučića. Taj ulomak Tabloidovoga teksta o međunarodnome gangsteru Vučiću prenosimo u cijelosti:
“U povodu Vučićeva gostovanja u New Yorku, važno je napomenuti da je 19. rujna 2017. imao liječnički pregled u klinicu Mayo. Boluje od sarcoma pelvis. Inače, liječio se prije toga u Royal Hospital u Londonu, gdje je ranije pacijent bio i pokojni ravnatelj RTS-a Aleksandar Tijanić. Vučić je imao metastazu na debelom i tankom crijevu, ali je injekcije dobivao od izraelske tvrtke “Tadiran”,  a da za uzvrat riješi kosovski Gordijev čvor. Aleksandar Vučić i njegov rođeni brat Andrej Vučić su surađivali i sa Reza Zarrabom, a Andrej Vučić poglavito oko šverca zlata, putovnica, droge, oružja i drugih sličnih poslova. Reza Zarrab, poslovni partner braće Vučića, sad je uhićen. Postao je svjedokom suradnikom, a braća Vučić ne znaju što je sve o njima otkrio, nakon uhićenja po međunarodnoj crvenoj tjeralici Interpola. Vučićev savjetnik je i Židov Asaf Eisen, kojega je kod Vučića doveo Dejan Mihajlov, dugogodišnji stranački kadar DSS-a i čovjek od najvećega povjerenja Vojislava Koštunice tijekom njegove vladavine u Srbiji. Asaf Eisen podupire muslimane sunite, kao i zloglasni svjetski lanac islamskih terorista pod nazivom ISIL. Vučićeva kancerogena bolest je pri kraju. Nema mu spasa od malignoga i metastaziranoga raka. I zato je poslao obavještajca Jovana Ivanovića u Moskvu, ne bi li preko njega izmolio Ruse da prime Andreja Vučića i sačuvaju ga od uhićenja, ali je od strane Rusa odbijen. Beogradska tvrtka Energoprojekt, sa sjedištem u Novom Beogradu, što leži na mjestu nesuđene gradnje objekta veleposlanstva Libije zločinca i velikoga srpskoga prijatelja Gadafija, preko stanovitoga Bojovića prodata je ispod svake realne ciifre, gotovo po bagatelnoj cijeni, albanskome biznismenu Bedžetu Pacoliju. Na dan 19. rujna 2017. u vrijeme Vučićeva služenoga državnoh posjeta Sjedinjenim Američkim Državama, njemu su blokirani svi inozemni računi, gdje god su nađeni diljem svijeta.”
srpski
Kako bi se od jednog četnika napravilo čovjeka, cijelu naciju se treba proglasit ustaškom. Sram te bilo, predsjednice! Sram vas sve skupa bilo, anemična i izdajnička diplomacijo!-komentirala je magistrica Ingrid Runtić.
HOP