Kolindina diplomacija: U Lisinskom Srbi traže novu SAO Krajinu- u Gvozdu terorist Linta prijetio Hrvatskoj

0
4230

Srbi traže osnivanje vijeća općina čime bi Hrvatska dobila novu teritorijalnu jedinicu. I tako kreće ponovo priča o SAO Krajini. Ono što su izgubili u ratu, pomoću naših novaca žele uspostaviti u miru.

SNV je ove godine dobio 20 milijuna kuna više nego inače, znači 50 milijuna kuna od naše vlade. U Lisinskom nam je taj isti SNV postavio nove granice svojih želja.

Inače, za otkup kuće književnika A.G. Matoša ministrica Obuljenka nema novaca, kao ni za kuriju Marije Jurić Zagorke – pa takvi objekti odlaze u prašinu. Ima se za one koji nas godinama uništavaju. To u prijevodu znači da nas vode izdajnici. To u principu nije čudno jer su savjetnici predsjednika i premijera, Valentić i Gregurić, vezani za mnoge afere i nije ih teško sve skupa ucijeniti, zajedno s ovom vladom. Srbi to uspješno čine. Nije bolje ni u predsjedničinom uredu. Mi smo taoci tih ljudi.

https://web.facebook.com/vlatko.krznaric/videos/10213951606417857/

To vam je kao da znate kako Pupovac troši ogroman novac u casinu u Austriji ili Sloveniji ili znate da mu je ljubavnica rodila dijete, pa ga sada ucijenjujete. Naši su tako otvorili casino koji se zove SNV.  On služi za uništenje Hrvatske, a naše pravosuđe pokriva huškanje Pupovca odbacivanjem tužbi protiv njega.

split-gorižarimo i palimopupi 3

Tako su odbacili tužbu protiv srpskih Novosti iako i prosječni kreten kuži da su huškali na paljenje države, u slučaju Ovčara smijenjen je istražitelj koji je povezao istragu sa Pupovčevim kadrom. Glavni zviždač Nenad Vlahović osuđen je kako bi zašutio i prijeti mu gubitak vlastitog doma zbog huškača Pupovca. Mrtvi branitelji su pali da bi nam sudio Pupovac i Vučić i da bi se stvarale nove SAO Krajine.

U Hrvatsku je s Vučićem došao i Miodrag Linta, ratni profiter, terorist i huškač, a sve na poziv predsjednice. Protiv Linte je pravnik T. Zorić podnio kaznenu prijavu, ali naš ga sustav štiti. A Cvitanova družba prima plaće u Hrvatskoj.

received_2533526330121836

IMG_20180208_114711

Nakon svega predsjednica hitno treba dati ostavku jer je ovo veleizdaja. Svi političari i ministri koji tvrde da nam je Srbija prijateljska zemlja moraju isto hitno na lobotomiju.

Hrvatska je izdana, kako kaže branitelj Vranić, na krvi branitelja. Iako sad udbaško  na njihovoj desnici Dnevno preko svog kadra traži Hrvate po Australiji ili branitelje koji podržavaju ovo ludilo, da zamažu oči javnosti pa progone Hasanbegovića, izdaja je vidljiva.

Lisinski nije pripreman par dana unaprijed, nego je pripreman mjesecima. I budali je jasno da se takav skup priprema mjesecima. Znači, kompletna vlast zna za ovaj slučaj. Oni su nas izdali i ponizili.

Sad predsjedničini savjetnici lobiraju po tisućama udruga da im ove daju podršku – što je blasfemija. Izdati interese zemlje i onda se skrivati iza braniteljskih udruga je sramotno. Gadljivo. A sve da bi se udovoljilo Vučiću.

Jedino pošteno rješenje je ostavka.

Keleminec je bio hrabar i jedini rekao zločincu Vučiću “marš iz Hrvatske”, a Kolindi da je dosta masonskih sranja u Hrvatskoj. Jedan za nju marginalac, branitelj Keleminec, imao je više hrabrosti nego cijela politička elita.

Blokiranje prosvjeda udovica i branitelja u Zagrebu i Gvozdu govori o tome koliko povjerenja predsjednica ima u te ljude. Sramota. Branitelji su u Vrginmostu pretresani kao narkomanski klošari kako bi zločinac Vučić bio siguran.

Nek bude kraljica Balkana, ali neka ovdje završi svoj sramotni mandat zajedno sa savjetnikom Matom Granićem koji je odbio primiti ogromni fundus povijesnih spisa o porijeklu Hrvata u Udinama s čime bi srboslavenska povijest bila trajno poražena i prokazana kao lažna.

Igor Drenjančević

HOP