Vučić izmislio smrt oca kako bi izazvao sućut javnosti jer je otkrivena njegova izdaja srpskog generala!

0
5312
Vučićeva faza metastaza patoloških laži: pred kamerama TV Pinka lagao kako je u djetinjstvu ostao bez oca ne bi li izazvao sažaljenje i samilost Srba
U rubriku “Vjerovali ili ne” i u sferu najdubljeg ponora čovjekova pomračenja bolesnoga uma je u Beogradu i u Srbiji već cijeli tjedan brižno čuvana i cenzurirana presna laž Aleksandra Vučića na TV Pink kako je zarana ostao bez oca, te se zato dnevno i po deset puta telefonski čuje s bratom Andrejom. Za ne povjerovati je kako si iole razumni ljudski stvor može dopustiti da zarad izazivanja sažaljenja i samilosti kod građana Srbije u samoj završnici predizborne kampanje živoga oca proglasi mrtvim. Luđi od najluđeg Srbina u liku Aleksandra Vučića, mogu biti samo oni što su nakon takvoga neviđenoga svjetskoga skandala, glasovali za listu čovjeka psihopatoloških manira ponašanja.
Premda ovakva Vučićeva izjava izaziva ponajviše osjećaj mučnine i gađenja, ona je ujedno i znak svim EU i USA fanaticima i pristašama ideje regionalizma na izmišljenom i umjetnom “zapadnom Balkanu” da je takva utopija unaprijed osuđena na propast, sve i da Srbiju predvodi psihohološki uravnotežena osoba na poziciji predsjednika države. No, ovakve bizarnosti još jednom zorno svjedoče zašto Srbija nema nikakvih kapaciteta biti takozvanom regionalnom predvodnicom zemalja bivše Jugoslavije kao njezina lokomotiva, nego može biti ono što je i spada, a to je posljednji vagon te zamišljene kompozicije vlaka bez voznoga reda. To mjesto i ta vodeća uloga regionalnoga lidera mora neizostavno pripasti Hrvatskoj i čima prije to shvate i na Zapadu i na Istoku, biti će svima u famoznome “regionu” neusporedivo bolje i lakše u budućnosti.
Jako je zanimljiv i jezgrovit politički osvrt nedavno pokrenutoga portala oporbeno orijentirane mladeži u Beogradu na portalu Gerila.rs u povodu ove bešćutne Vučićeve izjave. Zato u cjelini prenosimo komentar portala Gerila.rs, koji uređuje mladi novinar Dejan Jeremić.
“Koliko ludilo i propuh puše u glavi predsjednika Srpske napredne stranke i kolike gluposti je spreman izjaviti zarad vlastitoga rejtinga, uvjerili smo se po t ko zna koji puta na najnovijem primjeru. On je, naime, gostujući na TV Pink, sa uvijek “neugodnim” voditeljima Sanjom Marinković i Ognjenom Amidžićem ( jer je dovoljno “hrabar” ne suočiti se s nekim iz opozicije ), izjavio kako se najčešće čuje s bratom i da je rano ostao bez oca.”
– Ipak, najčešće se čujem sa bratom, veoma smo vezani u familiji, jer sam rano ostao bez oca. Gotovo deset puta dnevno se čujem sa Andrejom, naveo je Aleksandar Vučić.
“Ne znamo na kojega oca točno misli, jer onaj službeni Anđelko je živ i zdrav. I mi mu želimo da tako i ostane, bez obzira što je odgojio sina debila. A sinu debilu želimo da još više vremena provodi s obitelji, oslobođen državnih obveza, jer očito nije za njih.”
vučić
Iako se od Aleksandra Vučića nije ničemu čuditi i iznenaditi, ovako što ulazi zasigurno u povijest ljudskoga beščašća. Nije prvi puta da Aleksandar Vučić svoga oca Anđelka javno i pred milijunskim TV auditorijem brutalno i surovo gazi i ponižava. Učinio je to i lani na državnoj televiziji RTS, kad je u sučeljavanju sa pobornicom Atlanskoga saveza u Srbiji Jelenom Milić, sugovornici dometnuo kako nezrelo, plitko i površno razmišlja kao i njegov otac Anđelko kad je, kako veli Aleksandar, često znao naglas i u vrijeme njegova odrastanja postaviti pitanje: “Jesmo li štogod loše mi Srbi u Bosni učinili nažao susjedima katolicima i muslimanima, kad nas toliko ne vole i čak i mrze.” Aleksandar Vučić je sugovornici u studiju Jeleni Milić i ostalim gledateljima tad pojasnio kako je njegova baba u Bugojnu bila pametnija i mudrija od oca mu Anđelka, jer ga je, veli, ona poučila mržnji i osveti kao životnom načelu. Oca Anđelka je, eto, dvaput na najizravniji način i u roku od godinu dana živoga pokopao na srpskim televizijama, Rođenu majku Angelinu je uvrijedio, dodušebnoj razii, nego neizravno, kao i cijeli ženski rod kad je prije koju godinu poručio kako žene u Srbiji i kad rađaju više djece čine to samo da bi dobile što više porodiljskoga odsustva i radi dječjeg dodatka više, a ne zato što kao majke i žene osjećaju ljubav prema djeci. Jer, veli, Vučić, vole žene u Srbiji kad im kapa lova s krova, a one samo da uživaju kao da im padaju iz zraka novogodišnje konfete.Unatoč mnogih prosvjeda brojnih ženskih udruga u Srbiji, Vučić se nikad nije ispričao ženama u Srbiji radi najteže diskriminatorske uvrede što je uputio na adresu svih žena u Srbiji. Tjednik Tabloid pisao je nedavno u povodu zahtjeva međunarodnih institucija privođenju pravdi njegova brata Andreja, da će i njega u kojega se kune, nakon izvješća Venecijanske grupe, također, pustiti niz vodu i predati u ruke međunarodne pravde, jer, konstatira Tabloid spreman je žrtvovati i brata, samo ako će time spasiti vlastitu kožu. Čovjek kojemu ni vlastita obitelj ne znači ništa i koji je oličenje samodopadnoga i samoživoga narcisa, ne da ne može skrbiti o vlastitom narodu i državi, koju je prevario, opljačkao i vodi je u vrtoglavi sunovrat, nego jedino može izazvati nove sukobe i unutar Srbije i rasplamsati buktinje prijašnjih sukoba u okruženju. Aleksandar Vučić je čovjek koji ne vlada sobom i svojim izjavama i postupcima, a pacijent je u stanju halucinacije umislio da je bogomdan gospodariti i sudbinama okolnih naroda i država u susjedstvu Srbije.
Nju samo što nije svojom bezglavom, suludom i sumanutom politikom uveo u Danteov deveti krug pakla.
 Zašto ove priče o jadnom Vučiću baš sada? Samilost? Teško djetinstvo? U pozadini je priča o srpskom generalu Dikiću kojeg su Vučić i četnički pokret zajedničkim snagama izdali i podmetnuli mu državni udar. A sada se Vučić kuha u svojoj srpskoj čorbi koja je otkrivena:
HOP