Hrvatska ne želi tužiti Srbe koji su ju prevarili, a država im je obnovila kuće

0
15582

Vlada RH toliko je učinila za hrvatski narod, da će na kraju ostati samo komunjarsko lopovska ekipa u zemlji. Iz Slavonije i Zagreba sve su veća iseljavanja.

pelnko

Za to vrijeme Srbi pobjegli u Srbiju za vrijeme Oluje dobili su nove kuće, obnovljene kuće, potpuno namještene novcima hrvatskih poreznih obveznika. Neki od njih spaljivali su svoje drvene kuće kako bi dobili nove kuće, jer one drvene nisu podlijegale obnovi. Nakon obnove Srbi su se morali vratiti i živjeti u obnovljenoj kući deset godine prije prodaje. Vrlo malo se njih vratilo, a kako je od obnove kuća prošlo i deset godina nije jasno zašto država Hrvatska ne naplati povredu ugovora od strane povratnika, jer su većina  odnjih izvarali državu, ne vrativši se u obnovljene kuće. Cifre koje Srbi povratnici u tome slučaju trebaju vratiti su od 200 000 kuna pa do 350 000 kuna. Za sada niti jedan Srbin povratnik nije platio povredu ugovora, iako je bio dužan, odnosno država Hrvatska nije tužila Srbe koji su je prevarili. Očito pupovčev lobij u Hrvatskoj radi što želi. Hrvatska se odriče ogromnog novca u korisr Srba prevaranata. S druge strane vrlo revnosno iseljava Hrvate, ovršuje i poreizima uništava.

kućaKUĆ

JEDNA OD OBNOVLJENIH SRPSKIH KUĆA- VIDI SE DA KUĆA IMA I SVE POTREBNE PRIKLJUČKE

Prilikom dolaska predsjednika zločinca Vučića, Pupovac se tužio da mnoga srpska sela nemaju niti struju, a s druge strane obnovljene kuće propadaju, iako su Hrvati obnovili te kuće.

O svemu tome smo pisali još u rujnu prošle godine:

NEKADAŠNJE ČETNIČKO UPORIŠTE POTPUNO OBNOVLJENO A PUPOVAC JOŠ UVIJEK NEZADOVOLJAN

HOP