Kupujemo borbene zrakoplove koje možemo održavati u Tehničkom muzeju, protjerujemo Ruse, a oni preuzimaju Agrokor

0
4133

Usklađena vanjska politika predsjednice i premijera znači da on tjera van iz zemlje ruskog diplomata jer su Englezi kao i uvijek izmislili afera, a predsjednica zove Putina u posjet. Od toga se zavrti u glavi Rusima, ma gdje neće ovim diplomatsko-vladajućim klunovima.

putin

Plenković da ima mozga ne bi nikada uzeo ove stare zrakoplove za obranu zemlje, za koje stručnjak Selak tvrdi da se nećemo baš s njima navoziti, kao i sa Migovima, ali koga briga, glavno da su tu.

Iako je F-18 puno zanimljiviji zrakoplov za nas, mi kupujemo onaj za kojeg su čuli u vladi i misle da su ga vidjeli u TOP GUN-u. Koliko su već stari borbeni zrakoplovi mogli bi remontni zavod napraviti u Tehničkom muzeju.

HOL_6309

Druga je glupost Plenkija u svezi pretjerivanja ruskog diplomata još bolja. Da je Plenki pogledao ovu sliku možda bi shvatio koja je on smiješan. Na slici su istražitelji zaštičeni, a vatrogasci nisu. To je sa uviđaja nakon napada na ruskog špijuna. Malo čudno ?

Geronimo-L#1 (1)

Slučaj Agrokor je sve jasniji…Hrvatska tvrtka je u raljama ruskih banaka koje će preuzeti Agrokor ma koliko mediji mudrovali o amerčkim fondovima i njihovo tzv. pljački Agrokora. Netko tko razmišlja zdravorazumski se pita u kakvom smo onda položaju ako danas protjerujemo ruske diplomate. Nije jasno kakav to rat protiv Rusa vodi Plenković, ako Slovenija, Austrija ili Mađarska ne protjeruju ruske diplomate zbog Britanaca?

HOP