Plenković protjeruje ruske diplomate, uvodi IK u društvo, a na sjednici vlade odbija proglasiti gospodarski pojas!

0
5318

Na istoj sjednici Vlade na kojoj je prihvaćena Istanbulska konvencija Plenković i njegovi ministri su odbacili Mostov prijedlog proglašenja Isključivog gospodarskog pojasa kojim se proširuje jurisdikcija Republike Hrvatske na moru. Ako ovome dodamo da protjeruje ruskog diplomata, jasno je da on radi za uniju, a ne za Hrvatsku.

Ono što je promaklo na izborima biračima HDZ-a je činjenica da je sam Plenković najavio izglasavanje ove tragikomične konvencije kojom nas svjetska masonerija radi budlama i dijeli na mali milijun podrugrupa prema seksulanosti.

istn

U principu glasali su za ovo stanje ne pročitavši program stranke HDZ.

Za sve te podrgrupe tražiti će se novac po udrugama. Jedna od tih podgrupa je i ekoseksualci. To su oni koji se seksaju sa biljkama.

Ekoseksualci-696x385

Ovo dvoje idiota se seksualno zadovoljavaju lizanjem drveta. Nekada bi te luđake policija smještala u ludnicu, danas oni zajednici tumače kako žive u skladu sa prirodom.

Najbolje je opisao Istambulsku konvenciju njemački parlamentarac nabrajajući hrpu takvih grupa umjesto obraćanja  parlamentu sa dame i gospodo;

Lako je podijeliti ljude ako ih staviš u masu podgrupa…to čini i Plenković. Plenkovića ne zanima obrana gospodarskog pojasa, već podjela društva na što više grupa, s time da se nekima  dijeli novac za njihove podgrupe, a drugima se uskraćuje i na taj način se precrtava priča iz Big brothera,a koji i služi za eksperimentiranjem sa ljudima. U naravno globalne svrhe. Drugim riječima svađa se ljude kako bi se njima lakše upravljalo. 

Plenković se pobrinuo da naši riblji fond bude od Talijana što bolje pokraden, plin i nafta iz morskih dubina dostupni, Agrokor rasprodan uz enormne provizije “spasiocima”, HEP uništen, a sve uz podršku mafijaškog saborskog kartela koji diže ruke u korist veleizdaje.

Ovim potezima Plenković je postao veleizdajnik države Hrvatske i službenik EU.

HOP