Pjevačica nazvala Isusa pankerom, revolucionarom, samo što ga nije ugurala u SDP…

0
6007

Kao “certificirana katolkinja” često razmišljam o Crkvi, religiji općenito i kako je jedna divna ideologija jednakosti i skromnosti u nekim slučajevima postala podloga za biznis i promociju ideja koje su i u Isusovo vrijeme bile zatucane i osuđivane.

Isus je bio pravi revolucionar, borac protiv sistema i punker. Volio je “malog čovjeka”, družio se i spašavao život prostitutkama, tukao s trgovcima-kapitalistima. Mrzio je licemjerje i bogaćenje na račun vjere.- pjevačica Ida Prester.

O filozofiji života ova pjevačica kao i glumac Torjanec baljezgaju svakodnevno. Iskaču iz svake paštete…Ali ovo je trgikomično. Veliki levičarski naprednjaci smatraju da je Bog napravio hipija i pankera, nazvaše ga Isus. Vjerojatno da nema Mamića ova glumica bi prodala tezu kako je Isus dalmatinac jer je volio vino i ribu, a kao dalmatinac zaigrao je  u Dinamu, dok je još Dinamo imao zvijezdu u grbu. Vjerojatno je igrao i šah sa debelim Brozom.

-Svima nama, vjernicima i ateistima, a posebno onima koji pod imenom Isusa i danas promoviraju podjele, obespravljivanje slabijih i “konzervativne vrijednosti” preporučujem da što češće i koncentriranije čitamo Isusove citate i učenje. Jer Isus je bio sve samo ne konzervativac. – tvrdi PJEVAČICA Prester.  

Žena se toliko ufurala u sadašnje vrijeme, pa ispada kako je Isus bio član SDP-a, možda je gore dobar frend sa izdajnikom Račanom. Pije kavu sa Miloševićem i posebno mrzi Tuđmana jer je  zatucani konzervativac. 

izvor nebuloznih izjava pjevačice I. P. Nova TV

HOP