Policajac D. Šokčević divljački postupao prema branitelju, tjerao bosog u ćeliju, i štitio ministre genocidne Republike Srpske!

0
7954

-Policajacu D. Šokčeviću da mu je dozvoljeno možda bi me i masakrirao. Tako nešto divlje i ludo u životu nisam vidio. Išao sam cestom prema Jasenovcu i ovaj policajac isključio me iz prometa, zabranio mi daljnje putovanje bez sudskog naloga, ograničio slobodu kretanja i na kraju sproveo bez ikakvog osnova u pritvorsku ćeliju, navlačio me, zlostavljao, derao se na mene, tražio da skidam žnirance iz cipela i na kraju me tjerao da uđem u ćeliju bos na hladni beton. Kako sam bolestan ovo ponašanje nedolično policajca je za disciplinski postupak. Želim reći da takvih ima još u interventnoj policiji. Zanimljivo da takvih iživljavanja nije bilo nad crnogorskim navijačima kad su rušili Zagreb.

received_10216067006448504

Na komemoraciji su policajci imali zadatak čuvanja ministra genocidne tvorevine Republike Srpske Ćubrila, i zlostavljati mene kao branitelja RH-a. Možda bi takvi trebali primati plaću od Dodika i RS-e. Još je izmislio da sam ja njega vrijeđao i nazivao ih četničkom policijom. Mislim da je ovo izmišljotinom ipak puno rekao o sebi.

Uglavnom bez ikakve osnove zlostavljali su me 6 sati u policiji dok su osiguravali hrpu srpskih ekstremista za vrijeme povorke u Jasenovcu!- komentirao je nezakonito privođenje Dražen Keleminec pred Jasenovcem.

Keleminec je htio zapaliti svijeće za poginule u logoru Jasenovac.

HOP