Komunistička žgadija: Josipović i Pupi na Praznik rada kuhaju ustaške guje, a DORH na godišnjicu ‘Bljeska’ progoni branitelje

0
5259

Ne postoji zemlja u kojoj se rad manje cijeni nego u Hrvatskoj. U uznapredivalom neradu prednjače političari koje se zato i najviše plaća. Stoga bi te pokvarenjačka eilita mogla biti bar inovativna i umjesto Praznika rada uvesti Praznik nerada. Jer ovo je lakrdija. Svi koji rade su u ovoj državi obespravljeni i opljačkani, a velika većina njih ovršena. Samo se lopovi, pokvarenjaci i neradnici bogate. Zašto se onda ne bi mogao i Praznik rada preimenovati u Praznik nerada i prijevara. Slinčić može kuhat grah, a Pero krivotvoritelj nek ga dijeli okolo. Plenki nek dijeli osmijeh i karanfile, a Pupi s Josipovićem može kuhat čobanac od ustaških guja koje im se stalno priviđaju. Bandić bi mogao otvoriti kupališta u svojim fontanama, a Vučko i Dačić i njegova svita se mogu kao atrakcija spustiti na Maksimir padobranom kao klaunovi za uveseljavanje naroda. Predsjednica nek trči za njima sa zastavicama, ko cheer girl (=navijačica).

koli w

Prva vijest na hrvatskim medijima ovaj tjedan je prvi “bre svetski” kongres stranke Živi zid (i svih rezervnih imena tih prevaranata).

slino

Predsjednica je već otvorila vrata Lisinskog Vučiću, Pupovcu i ostalom četničkom ološu, pa kaj ne bi i malom smradu Slinčiću, pajdašu bivših četničkih specijalaca koji su su se poslije zapopili u SPC-u i njegovom kolegi Pernaru koji se najbolje osjeća u društvu velikosrpskih poslanika u beogradskoj skupštini ili pak kuje političke planove s Malagurskim, velikosrpskim propagandistom kako postati novi Tito. Izopačena i odnarođena hrvataska vlada sav ovaj cirkus valjda opravdava neokomunističkom i “antifaštističkom” demokracijom.
DORH, koji bi trebao na osnovu kaznenih prijava progoniti ovu bratiju živozidaških pokvarenjaka radi protuzakonite otimačine novca poreznih obveznika i prijevare zbog osnivanja rezervnih strančica (kojima više ni ne znam imena), ne poduzima ništa.
Totalno bezakonje i korupcija.

Penis on show at Russian Sex Museum A collection of wacky exhibits at Russia's first sex and erotica museum, in the city of St. Petersburg. The permanent exhibition hosts a variety of sculptures, and paintings -- but the main attraction is Grigory Rasputin's 30 centimetre penis, preserved in a jar. Founder Igor Knyazkin says of his prized possession, ìHaving this exhibit, we can stop envying America, where Napoleon Bonaparteís reproductive organ is now kept. Ö Napoleonís penis is but a small îpodì it cannot stand comparison to our organ of 30 centimetersÖî **Not Available for Publication in Russia** Mandatory Credit : WENN.com
Penis on show at Russian Sex Museum
A collection of wacky exhibits at Russia’s first sex and erotica museum, in the city of St. Petersburg. The permanent exhibition hosts a variety of sculptures, and paintings — but the main attraction is Grigory Rasputin’s 30 centimetre penis, preserved in a jar.
Founder Igor Knyazkin says of his prized possession, ìHaving this exhibit, we can stop envying America, where Napoleon Bonaparteís reproductive organ is now kept. Ö Napoleonís penis is but a small îpodì it cannot stand comparison to our organ of 30 centimetersÖî
**Not Available for Publication in Russia**
Mandatory Credit : WENN.com

Btanitelji su poslužili za Bljesak i Oluju, a sad služe da ih Pupovac progoni, DORH tlači, predsjednica sa Vučićem ponižava.

lekovicpupovac-NOVOSTI

Ingrid Runtić

HOP