HOP

Vlahović: Nagrađena novinarka Maja Sever osam godina ne smije me primiti u emisiju da progovorim o Pupovcu!

-Pročitavši vijest da je novinarka Maja Sever dobitnica nagrade “Novinar godine” govori meni sve o toj nekada plemenitoj djelatnosti i zanimanju.
Obrazloženje nagrade- da je osobno dala veliki doprinos da udruge i pojedinci dobiju prostor u medijima koji nisu mogli to polučiti u redovnoj minutaži.
Pitam nagrđenu kako meni koji sam već 8 godina u medijskoj blokadi nije osigurala koju minutu tog njenog prostora.Unatoč javnosti nepoznatoj aktivnosti  da progovorim na HTV i zalaganja određenih značajnih osoba to nisam uspio.
U dijelu iskaza podržavam mišljenje Mirjane Hrga koja je pojam novinarstva sa znanjem iskustvom i pojavom u odnosu na nagrađenu objasnila, da u Hrvatskoj ne možeš slobodno naglasiti da si Hrvat i katolik.

NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Što bi Sever mogao ispričati?

TESLA BANKA stvorena je kao razvojna banka koja bi povoljnim kreditima omogućila povratak “srpskih izbjeglica” u Hrvatskoj i ostalu pomoć. Zamisao je iniciralo Srpsko narodno vijeće na čelu s MILORADOM PUPAVCEM. U veljači ove godine odlukom HNB-a otvoren je stečajni postupak nad TESLA BANKOM, iza nje ostali MILIJUNSKI GUBICI I KAZNENE PRIJAVE. MILORAD PUPOVAC je saborski zastupnik, a bio je i glavni čovjek NO TESLA BANKE!No ta činjenica nikoga u Saboru nije previše dirala! (HRVATSKI TJEDNIK, 03.svibnja 2018.).- ali to Maju Sever ne zanima…-komentirao je tragikomičnu nagradu Nenad Vlahović.

https://www.hop.com.hr/2016/10/17/opljackana-pupovceva-tesla-banka-ide-u-likividaciju-a-pupovac-prema-zaslugama-u-vladu/

Dvije godine star tekst, sada Hrvatski tjednik otkriva toplu vodu…i piše o Tesla banci.

HOP

 

 

 

 

 

HRT-ova ‘ugrožena’ novinarka Maja Sever udana za najmoćnijeg informatičara regije, koji kontrolira srž države