HRT-ova ‘ugrožena’ novinarka Maja Sever udana za najmoćnijeg informatičara regije, koji kontrolira srž države

0
61225

Tribinu o ugroženosti 200 000 Srba su organizirali Srpsko privredno društvo “Privrednik”( predsjednik Privrednika N. Lunić, sudjelovao u oružanoj pobuni) i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, uvodničari su bili novinari Helena Puljiz, Maja Sever i Boris Rašeta, moderator je bio voditelj “Privrednikovih” tribina novinar Saša Kosanović, a održana je u prostorijama toga društva. Zašto je ova tribina bitna objasnit ćemo u ovom tekstu.

Zagreb, 08.11.2016. - Tribina "Napadi na novinare i govor mržnje u medijima". Na fotografiji Saša Kosanoviæ, Boris Rašeta, Helena Puljiz, Maja Sever. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd
Zagreb, 08.11.2016. – Tribina “Napadi na novinare i govor mržnje u medijima”. Na fotografiji Saša Kosanoviæ, Boris Rašeta, Helena Puljiz, Maja Sever. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ lsd

Izrugivanje Ustava, grba i zastave u lokalnom listu pupovčevog SDSS-a u Vrginmostu od strane Helene Puljiz, jedne od ugroženih, napad je na državne institucije i zbog toga je novinarka Puljiz kazneno prijavljena. Kazneno prijavljen je i urednik lista Predrag Mraović i njegov famozni list iz Vrginmosta, jer se izruguje grb na kojem je po autorici teksta Heleni Puljiz nekakav konj Šarac. Branitelji su s tim stijegom išli u rat, da bi sada pojedine osobe ismijavale himnu i zastavu, kao nedavno u srpskom listu Novosti. Tko stoji iza ovog lista? Pupovac. Može li se to događati ako je ugrožen srpski narod?

Ismijavanje  Hrvatske se događa, a srpski narod je ugrožen? Kako se meni osobno čini. ovi tekstovi su namijenjeni za stvaranje mržnje prema Hrvatima i Hrvatskoj, poglavito kod manje obrazovanih skupina, koje je najlakše iskoristiti za pokretanje pobune.

Kako bi otkrili vezu ove podvale kojom se očito ruši ustavnopravni poredak, moramo znati tko je u financijskim vezama ovih ljudi. Da ne duljimo, osoba se zove Milorad Pupovac ili se pak radi o enormnoj moći iza ostatka momčadi.

Prvo da razjasnimo kako se specijalnim ratom iz Srbije stvara ugroženost. Preko Šešelja, Vulina i Dačića proganja se Hrvatsku za ustaštvo (a svi progonitelji su četnički fašisti), dok tzv. povjesničari u Srbiji nazivaju Hrvate odmetnutim Srbima. Velika Srbija je priča koja se stalno ponavlja u medijima. SPC preko svojih svećenika širi četništvo i mržnju prema Hrvatima.

https://www.hop.com.hr/2016/10/18/arhiepiskop-aleksandar-srpska-pravoslavna-crkva-ne-dobiva-niti-dinar-u-srbiji-ali-dobiva-17-milijuna-kuna-u-hrvatskoj/

Nakon takvog ponašanja, srpske elite u Hrvatskoj izolirale su svjesno srpski narod kako bi njime mogle manipulirati, a Hrvatima je baš zbog takvog ponašanja dosta Srba. Medije su potpuno podredile sebi, a kako ćemo predočiti i informacijske sustave. Za to vrijeme naše državne i tajne službe spavaju zimski san.

Glavna faca gradskog vijeća Srba grada Zagreba Saša Milošević već 6 mjeseci nije sposoban iznijeti u javnost financijsko izvješće zatraženo od njega, ali je sposoban uzimati plaću koja se većinom dotira iz hrvatskog proračuna i iznosi preko 11.000 kuna. Treba također naglasiti da Pupovčeva mreža ide preko Miloševićeve ex supruge i drugarice Sanje Corazze, godinama urednice na HRT-u, koja je od lektorice postala urednica, a sada i pomoćnica u emisiji novinara Ace Stankovića “Nedjeljom u dva”. Nije jasno što će pomoćnik za emisiju površnog novinarskog lažiranja, osim što mu ista plasira “istraživanja” s Indexa i Igora Mirkovića pod budnim okom famozne  Tene Perišin koja vlada ovom kućom iz sjene. Aca nije u stanju niti sat vremena sam riješiti… Stvarno ugroženi Srbi.

Boris Rašeta, koji izvodio cirkus na N1 s Pernarom, a poslije u 24 sata s velikim stručnjakom za sve i apsolutno ni za što, bio je na platnom spisku Pupovčeva SNV-a, s mjesečnim honorarom od 500 eura, drugi nekadašnji glavni HRT-ovski pulen Saša Kosanović dobivao je mjesečno od 5300 kuna pa sve do 6000 kuna za autorska prava svojih briljantnih uradaka u SNV-u. Tko je šef? Milorad Pupovac. Ivan Pernar izjavio je u Saboru kako je Pupovac pošten čovjek i domoljub, pa je dobio Pupovcu bliskog novinara Rašetu da mu vodi kampanju za gradonačelnika.

I sad dolazimo do Maje Sever, HRT-ove novinarke. O njenoj ugroženosti treba samo reći da ne kopa po kontejnerima, redovito je na televiziji, a muž joj je vodeći IT-ijevac  regije, koji drži pod sobom glavne državne i privredne institucije u zemlji. Sve informacije važne za opstojnost države u njegovim su rukama, dok ona glumata ugroženu novinarku kojoj je zabranjeno govoriti;

Konsolidacija aplikacijskih poslužitelja u FINA-i

Uspostava intraneta u SKB banci

Croatia osiguranje i Adris grupa

Razvoj i implementacija rješenja za banke u Srbiji

Sustav za upravljanje dokumentima u Hypo banci d.d.

Odobravanje kredita u PBZ-u

Internetsko bankarstvo u RBA

T-HT Big Data pilot projekt

Razvojni ciklus 2.0 u Iskratelu i Ministarstvo pravosuđa

Sve to pod sobom drži muž ugrožene Maje Sever,  K. M. Ona je novinarka, a on IT stručnjak i predsjednik uprave tvrtke.

I svi nabrojani novinari su vrlo bliski Miloradu Pupovcu.

Kao što je general KOS-a Aleksandar Vasiljević bio glavni pas rata u Hrvatskoj i stalno ponavljao o srpskoj ugroženosti u Hrvatskoj, tako to danas čine i ovi novinari u to ime. Glavna poluga takve srpske politike je Pupovac. Od naše države dobivenim novcem preko SNV-a Milorad Pupovac vodi specijalni rat protiv naše države i ponovo koristi Srbe za isti projekt iz 1991. godine.

Zašto su uz njega stale i izdajničke Hrvatske elite? Kontrolom informacijskih sustava i otkrićima pojedinaca u javnosti došla je na vidjelo velika pljačka privrednih i prirodnih bogatstava zemlje. Pristankom na neku asocijaciju sa Srbijom pod ruskom kapom pokriva se i kriminal elita, štiti se zapravo ratno profiterstvo na krvi 17000 ubijenih i nestalih.

Zato mediji moraju izrugivati simbole države, prikrivati pljačku, izdaju i prikazati sve Hrvate kao lopove. Istina je drugačija. Lopovi su uništili Jugoslaviju, sada to čine u Hrvatskoj. Komunisti. Oni nemaju naciju i vjeru, oni imaju lopovske ruke, ruke ubojica i vjeruju u pljačku. Zbog toga je toliko kriminala i u HDZ-u.

Plenković je izdao zemlju u onom trenutku kada su uz njega stali takvi komunisti; Valentić i Gregurić, a sve je potvrdio primitkom Pupovca u Vladu. 

U razgovoru sa stručnim osobama za vjerska pitanja saznali smo da u Hrvatskoj SPC radi doslovno što želi i da sama krši svoj vlastiti zakon o parohijama, (župe u katoličkom ustroju). U Hrvatskoj ima preko četiri stotine parohija SPC-a (dakle župa), iako mnoge parohije nisu usklađene sa zakonikom SPC-a. Za osnivanje parohija mora biti u mjestu najmanje 300 i najviše 500 srpskih domova. U Smiljanu, mjestu rođenja Nikole Tesle osnovana je parohija, iako u selu ima svega dva pravoslavca.

Na području Hrvatske ima oko 45.000 pravoslavnih vjernika srpske nacionalnosti, a prema broju parohija ispada da u Hrvatskoj ima najmanje 260.000 pravoslavaca srpske nacije, ako računamo dvije osobe po domaćinstvu. Ovaj ogroman nesrazmjer guli naš proračun, jer su neke parohije osnovane nezakonito, a svećenici zbog velikog broja parohija imaju i znatno veću plaću, što se vidi iz našeg zakona.

Kada jedna parohija opslužuje tri ili više parohija iznos iz stavka 1. ovoga članka uvećava se za 25 % za tu parohiju.

Ivica Račan, klasični izdajnik Hrvatske, koji se digao iz Sabora u trenutku glasovanja o samostalnosti države, glavni je krivac što je potpisan ugovor između SPC-a i Hrvatske vlade o finaciranju SPC-a, te sada naša vlast financira četništvo u SPC-i, iako je potpisani ugovor pravno nevaljan. Do sada je isplaćeno oko pola milijarde kuna ovoj protuhrvatskoj organizaciji. 

Kada bi država prestala plaćati ovu veleizdaju i maknula iz politike pročetničku politiku Milorada Pupovca zaustavila bi velikosrpsku hobotnicu i komunistički izdajnici iz hrvatskog naroda više ne bi imali uporište.

Igor Drenjančević

HOP

vezani članak

Ruski upad u u kičmu našeg informacijskog sustava APIS IT i provaljivanje u MVP-a?