Serator: Slinčić obećao dio svoje plaće siromašnima, branio kamatare, muljao sa Bandićem…a budale i dalje vjeruju

0
4644

Ivan Sinčić se odriče dijela svoje saborske plaće u korist siromašnih i poziva ostale saborske zastupnike na isto

 

  • ivan vilibor sinčić ivo josipovićSaborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je najavio da će otvoriti fond te će sa plaćom koju dobiva u Saboru pomagati potrebitima. Kritizirao je i činjenicu da su održane samo dvije sjednice, koje su trajale sat i pol, od konstituiranja Sabora 28. prosinca prošle godine. – informacija stara dvije godine. Gdje je fond?

slin

-Ali nešto tu smrdi. Saborski zastupnik ima plaću tijekom mandata 4 godine. A što ako neće opet biti zastupnik? Tko će mu plaćati kredit kad istekne saborski mandat? Koja to banka odobrava kredit sa takvim rizikom. Nije saborski posao stalni posao. – komentira kupnju kuće za naš portal Nada Landeka.

Banka koju je napadao Sinčić odobrava kredit Sinčiću…Inače po priči našeg izvora Sinčić je i zemljište na kojem uzgaja batate platio lovom koju je tadašnja udruga Stop deložacijama dobila od  Milana Bandića (Grada Zagreba), a Stop deložacijama je otišla u stečaj…baš tada je Slinavčić progovorio i naglo zašutio o aferi Gamont u koju je upetljan Bandić.

živi šit

Poznati su zaštitnici kamatara…

Živi zid
Datum objavljivanja: 11. stu 2014.
Nekad optužen kao kao član zločinačke organizacije, Miroslav Vuković Olio danas živi u išćekivanju deložacije do koje je došlo zbog nemogućnosti da vrati kredit nekadašnjoj Županjskoj, a danas HYPO banci.

zivi-zid-diploma

Takvim je oduševljen Stjepan Šterc i trećerazredni pravaš Denis Šešelj. Zato sa nama ordinira Pupavac.

-S gađenjem čitam “otkrića” o štetnosti, korumpiranosti, pokvarenosti i idiotizmu vođa živišitaša u svim medijima. Pa, budale plaćeničke nadrinovinarske – di vam je pamet bila prije 3 godine, kada je jedino portal HOP sustavno razotkrivao prijevare tih pokvarenjaka?! I što se nitko od vas ne posluži stotinama afera koje smo mi (urednik i ja) otkrili? I sve one prebjege iz živošitaša u Most npr., pravnika-kamatara koji još i danas prodaje pamet u Saboru, itd., itd…
Ne možete to napisat, jer bi morali navest i izvor (HOP portal), a to vam je preopasno! Jer smo u svakoj stvari (ne samo što se živošitaša tiče) bili u pravu!
Al fala Bogu, ljudi nas čitaju i bez reklama, nisu glupi -komentirala magistrica Runtić sa valjanom diplomom, dok inžinjerka Palfi, žena budućeg premijera zemlje Nedođije još uvijek nema…😉

HOP