Obersnel, Plenki, Maras i slični klauni nisu spriječili narod u Hodu za život, uz sav novac i moć

0
4969

Pozvao  je debeli odurni Obersnel narod u borbu protiv projekta Hod za život. Pozvao je svoje srbo-revolucionare.  Zabranio narodu skupljanje potpisa protiv istanbulske tragedije. Protiv lopovluka na izborima. Tako komunist doživljava demokraciju. U Zagrebu jer par dobro plaćenih budala zaustavilo nepreglednu kolonu prosvjednika. To je poimanje demokracije po Radi Borić. Svi titovke na glave i plačite od muke.

maturanti

Kakva je to demokracija u kojoj par budala dobro plaćenih brani većini stav? Kakva je to borba za slobodu? Slobodu plaćenika i njihovih gospodara. Ti tragikomični likovi prepuni luđačkih ideja bore se za ženska prava pravom na oduzimanje života djeteta, pravom da muškarac bude žena, djecom da rade što hoće bez ikakvog predznanja o životu i to zovu slobodom. Svaki drugačiji stav je nazadnjački.

rada

Inače baš su komunisti najstrože kažnjavali pederluk u Jugi,  danas ga isti oni brane, naravno dobro plaćeni za svoje licemjerje.

received_2586577424816726

FB_IMG_1526808026275

Ipak sada je svima jasno da su slobode koje proklamiraju debeli odurni Obersnel i nešto manje debel , na naš račun Plenković iste. To su slobode bogatih da rade što žele na račun naroda. Pupi, Obi i Plenki su isti komunistički drek.

Narod je rekao što misli o tim slobodama…Preko 150000 ljudi u par dana potpisalo je NE istanbulskim sranjima i NE ovakvom nakaradnom lopovskom izbornom sustavu. I u svim gradovima je rekao što misli o Bogu i životu.

HOP