Novinarska žgadija pokušava Vatrene proglasiti fašistima jer slušaju Thompsona

0
12379

Za vrijeme nogometnog prvenstva na televiziji i u medijima gadili su nam reprezentaciju  pojedini novinari i vrlo opasno reprezentativce u svjetskim medijima prikazivali fašistima, jer su nosili crne dresove.  Drago Pilsel zbog tih dresova nije navijao za vatrene.

pilsel-mesić-400x260

Bojan Glavašević se naslađivao zajedno sa nekim ološem iz Torcide nad najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem, jer po njemu je krimen ne sjećati se nečega iz građanskog ugovora na sudu, koji ničime nije bio sporan.

pupovac-glavašević

Ipak su Pupovac i Glavašević, profesor i mentor…

glavašević

Nastavak priče je Thompson. Modrić je pozvao Thompsona u autobus. To se nije svidjelo novinarima i ex kriminalcima.

Screenshot_20180716-222429_FacebookFB_IMG_1531769640235

sandi

A ovog pacijenta za Vrapče zamislite pokvareni Francuzi mole da piše o reprezentaciji. Sve su to školovani ljudi, antife i mnogi doktori znanosti. Neki su doktori znanosti za Vrapče.

sandi

Neki su povezani sa SDP-om od njih, neki su dio te komunističke prčije, a neki su jednostavno tu da pametuju.

FB_IMG_1531772578046

Ipak treba se pitati koji je slijedeći korak ove ekipe. Crni dresovi, Thompson, hoće li reprezentativce nazvati fašistima? Njihova priča o crnim dresovima u Srbiji je upalila, tamo ove dresove uspoređuju sa ustaškim. Sve što oni zagađuju, Srbi nastave u Vučićevoj četničiji. Što će reći ove antife na nekadašnjeg HSLS-ovca Čehoka, koji lukavo koristi Thompsona i poziva ga na doček Dalića u Varaždin?

HOP