Srpska komedija: Vučićeva pudlica Linta napao sve Srbe koji slušaju Thompsona

0
7778

“Predsjednik “Saveza Srba iz regiona” Miodrag Linta poziva sve Srbe i građane Srbije da se zbog časti i morala ne druže i ne budu prijatelji sa Hrvatima ili polu Srbima koji Marka Perkovića Tompsosna smatraju svojim idolom, kraljem, tzv. patriot i dokazani patriot, kao i ne navijaju za takvu Hrvatsku u bilo kojem sportu ili drugom natjecanju.

Razlog je jasan. Marko Perković Thompson i njegovi brojni obožavatelji iz svih sfera hrvatskog društva veličaju ustašku zlikovačka ideologiju i time duboko vrijeđaju srpski žrtve u NDH i Srbe koje su pobile i protjerale razne hrvatske vojne i paravojne formacije tijekom građanskog rata u Hrvatskoj i BiH, ali i čitav srpski narod .

 

Linta ocjenjuje da je nastup glavnog promotora ustaštva i srbomrsca Marka Perkovića Thompsona na  koncetru u Glini, povodom zvanične proslave ubijanja i protjerivanja Srba, bio potpuno očekivan i normalan u Tuđmanovoj Hrvatskoj. Marko Perković Thompson projekt je hrvatske države, katoličke crkve, tzv. branitelja i HDZ-a čiji je zadatak da doprinese širenju ustaške ideologije i rehabilitaciji nacističke NDH.

Domaćini Marku Perkoviću Thompsonu ove godine u Glini bili su, njegovi obožavatelji i sljedbenici ustaštva, biskup sisački Vlado Košić, župan sisačko-moslavčaki Ivo Žinić i gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević sa svojim suradnicima. Program je vodio Velimir Bujanec, urednik i voditelj Proust showhouse Bujica. Thompson je svoj koncert u Glini, na kome je prisustvovalo preko 80.000 pristalica ustaštva, započeo i ovaj put sa koljačkim pozdravom “Za dom spremni” i pjesmom “Bojna Čavoglave” u kojoj krajiške Srbe naziva bandom koje će ruka pravde stići iu Srbiji.”

Informacijska usluga
Udruga Srba iz regije -izvor

Vučićeva pudlica LINTA objavio je hrpu psihijatrijskih dijagnoza o sebi ovim tekstom. Kada na Banovini upravo on financira četničke folk seljačine poput Jandrinog jata, Mome i dodira ili mlaog Kninđe, a koji veličaju Krajinu ili  Ratka Mladića nike ništa. Od kada je proslava Oluje, financijski se obogatio ovaj četnik stalnim huškanjem.

HOP