SPC POSRBILA VLAHE, HRVATE I ROME

0
11436
Evo već danima i tjednima radim na otkrivanju i dokazivanju posrbljavanja izvornih vlaško – cincarskih i rumunjskih prezimena i njihovo pretapanje u lažna srpska prezimena. Golem je to, izazovan, zahtijevan i obiman posao, s obzirom na razotkrivanje desetaka tisuća prezimena što su Srbi ukralii i od Vlaha/Rumunja, kao i od ostalih naroda u okružju. I to je sve u režiji SPC i tako su nacionalno posrbili Vlahe/Rumunje i u Srbiji i u Hrvatskoj i u Bosni i u Crnoj Gori… Što je najbolje i najjače da se srbijanski  lažovi i lopovi nokautiraju, sve ovo je i u engleskoj inačici najveće jezične wikipedije na svijetu zvane namespedia.com. Tamo je obrađeno preko 28 000 rumunjskih prezimena, sve sa njihovim značenjem na rumunjskom jeziku. Kako će Srbi preko SPC i SANU dokazati da ta prezimena znače bilo što na srpskom kad eto i Englezi i Ameri i cijeli svijet preko sajta namespedia.com zna da to nisu srpska prezimena? Treba srpsku mitomananiju rasturiti i razbiti na sastavne dijelove o dokazati da su s brda i s dola imenima i prezimenima nastali od svih naroda što graniče sa Srbijom, kao neka mješavina i apsurdni miks raznih naroda koji je prigrabio novokomponirano ime Srbi u 19. stoljeću, a kumovi su im bili Francuzi i Englezi uz suglasnost Nijemaca, koji su ih do tada zvali, kao što su ih zvali i Mađari, dakle: Rasi, Raci, Rascini, Rašani… Na rumunjskoj wikipediji je još širi popis rumunjskih prezimena, njih 43 000, te se tu nalazi još veći i širi broj od onih početnih 28 000 rumunjskih prezimena, od kojih su barem trećinu, ako ne i polovicu njih Srbi posrbili, ukrali i svijetu lažno predstavili srpskim.
S obzirom na veliki broj posrbljenih Hrvata, Bugara, Albanaca i Mađara u Srbiji, što je također sve lako dokazivo putem etimologije, onomastike imena i prezimena, cijenim da od blizu 6 milijuna popisanih Srba u Srbiji u stvarnosti ima najviše 1 – 2 milijuna istinskih i etničkih Srba. Svi ostali se krivo predstavljaju, bilo prisilom radi posla, egzistencije, krova nad glavom, ili iz straha da ih velikosrpska bagra ne ubije ako iskreno kažu tko su i što su. U divljoj džungli zvanoj Srbija vrijede najviše zakoni džungle.
Tako Srbi i tretiraju svakoga tko nije etnički i vjerski njihov baš poput divljih zvijeri u prirodi koje u svoj čopor ne primaju životinju druge vrste. U Srbiji caruje životinjsko drugarstvo, a nimalo slučajno omiljena “Kraš” čokolada u Srbiji u doba Šugoslavije zvala se “Životinjsko carstvo.”