Otkrivamo vezu srpske crkve i donatora srpskih terorista sa Banovine

0
4840

Otkrivamo ime glavnog donatora SPC-a u projektu otvaranja manastira Sveti Vasilije Ostroški u Gornjem Budačkom. Radi se o dugogodišnjem suradniku terorističke organizacije Biro Krajine iz Beograda koja želi ponovnu uspostavu SAO Krajine.  Osoba se zove Milan Kokir. On u svome restoranu (Srbija) organizira srpsko-četnike derneke izbjeglih Srba sa Banovone i i onih koji i danas rovare po Banovini.

Iz ovog videa od prije 4 godine jasno je da je Kokir povezana sa zločincem Đurom Škaljcem koji je između ostalog osiguravao srpskim borcima muslimanke koje su četnici silovali za svoja “opošutanja” poslije akcija za vrijeme domovinskog rata. Kekir u svome restoranu dočekuje upravo Škaljca, te četnike i srpske bezbednjake sa Banovine, Stanka Čiću, Vladu Gabrića, Pavu Dugošiju, koji danas su aktivni u protuhrvatskim djelovanjima.

IMG_20180922_095218

IMG_20180922_095314

Time se još jednom dokazuje da kod nas djeluje ujedinjena srpska politika ex terorista i srpske crkve te srpskih tajnih službi. Sa punkta u Korenici i Pakracu počeo je domovinski rat, a danas na tim lokacijama djeluju svećenici koji su vezani sa srpskim službama. U Korenici je danas svećenik Mlaobabić, bivši srpski šifrant blizak J. Stanišiću, srpskom zločincu, a u Pakracu Ćulibrk umrežen sa tajnim službama i političarima u Srbiji i Izraelu. 

gerasim

 

Gerasim (Popović), svjetovno ime Zoran, episkop gornjokarlovački, rođen 15. II. 1972. godine u selu Gornje Liplje kod Teslića, BiH. Završio je bogosloviju “Sveta Tri jerarha” u manastiru Krki, blizak Miloradu Dodiku posebno je nagradio Kokira za pomaganje oko stvaranja crkvenog kompleksa.

SPC umrežena je sa srpskim službama i sama lokacija puno je zanimljivija za njih nego za srpske vjernike kojih uglavnom ima malo na toj lokaciji.

HOP