HOP

Snaha S. Letice jedino Leticu oduševila izjavom da je prvo bijelo polje na grbu problematično!

“Nije dobro da se brendiranjem bavi osoba koja se često slikala sa zastavom na kojoj grb počinje poljem bijele boje”.-rekla je u Nu2 kod Ace Stankovića Dalija Orešković.

Ovo je grb iz Udina, 5 stoljeće.  I kuna na grbu. Čini se da tada nije bilo crvene Dalije, niti sina oficira JNA Ace Stankovića, a vjerojatno niti komunističkog profesora povijesti Klasića. Prvo polje je bijelo, ne prema naputku Ante Pavelića, već po povijesnim činjenicama.

Ovo je hotel u Ukrajini, šahovnica sa bijelim poljem. Hotel možete obići kada god želite. Bijelo polje je prvo. Znači li to po ovoj Daliji da prodana teorija masonerije o ustaškom bijelom polju komunistima, slugama masonerije je važnija od povijesnih činjenica?

Hrvatski grb, iz godine 1499 na bivšoj Kuli grbova (Wappenturm), u Hofburgu – Kraljevska palača u Innsbrucku u Austriji

Hrvatski grb u Austro-Ugarskoj prema H. Ströhlu (1851.-1919.):

M. Granić zna tajnu hrvatskog znakovlja u Udinama i tko je potomak hrvatskog kralja u tom gradu!

Dalija je prepoznata u emisiji Nu2 kao izumitelj tople vode. Rekla je sve što zna svaka budala i prepoznata je po činjenici da zna kako predsjednica ima umjetne trepavice… S njom je jedino oduševljen neokrunjeni ban Slaven Letica i crvena ekipa, jer su našli novog igrača za zavaravanje masa…žena koja ništa nije učinila kada je mogla u Saboru, spasiti će nemoguće, prefarbat će bijelo polje na opću sreću povijesnih neznalica.

O supermenki Daliji najbolje je rekao Mario Strinavić ispred blokiranih:

” Iznimno loš nastup Dalije Orešković. Od žene njezinog formata, i onoga za što ju se pokušava prikazati, očekivao sam sadržajnost, viziju, a dobili smo samo prizemno politikanstvo i površnost, zlobu, zluradost koje u konačnici graniči sa bezobrazlukom. Da joj je recimo Stanković dao da zapali u studiju, pije whiskey i psuje, e to bi onda bio pun pogodak i u skladu s izrečenim.”

I.D.

HOP