Prvo je Štulić nazvao Šerbedžiju Gruzijcem i lažnim Srbinom, a onda je general Sačić oprao njega!

0
2829

Kaže Rade Šerbedžija: “Moj prijatelj Johnny Štulić napisao je pjesmu ‘Meni se dušo od tebe ne rastaje’ za moju predstavu, zato sam tako nazvao i svoj predstojeći koncert. Imali smo divno prijateljstvo, zvao bi me u ponoć pa bismo šetali Zagrebom”.
Johnny na to odgovara iz Nizozemske: “Taj kazandžija nikad nije bio moj prijatelj, niti sam ja njega ikad nazvao, ni za kakvu predstavu ja nisam radio tu pjesmu, on mi ju je ukrao, iako sam ga upozoravao da to ne čini, on je obični bosanski Gruzijac koji glumi Srbina da bi mogao ljetovati na Brionima!”.

štulić

-Dajte molim,neka mi netko ,tko ovo čita,javi,piše li unutra taj lažnjak “Hrvoje Horvat” , kako je Štulić,ranih devedesetih ( dok smo mi slušali njegove pjesme),bukvalno psovao”,j… majku ustašku ,fašisticčku”svim Hrvatima koji su branili svoju Domovinu,hrvatski narod. .. Te ,kako je tada ,pred živim ljudima,zazivao tenkove tzv. JNA,da nas sve pregaze…..sebični,oholi velikosrpski, protuhrvatski zlobniče, prvo idi na koljenima do Vukovara i zamoli za oprost hrvatski narod !!-general -Sačić o jugosu Štuliću.

HOP