Još nismo potpisali ‘Markešku deklaraciju’, a u zgradi HNB-e već je instaliran ured ‘IOM ‘za migrante!

0
3599

IZDAJA IMA RAZLIČITA LICA a ova se odvija transparentno

U ulici Račkoga na broju 3 je jedan od ulaza u HNB. S lijeve strane je  ploča s natpisom HNB. S desne strane se odjednom našla jednako zlatne boje ploča s natpisom IOM UN MIGRATION. IOM je skračeno od International Organization for Migration, tijelo koje upravlja akvizacijom migranata, organizacijom njihova putovanja, njihova rutiranja i trgovačko- poslovima vezanih za migracije. IOM bi prema, programu usvajanja UN-ovog Globalnog sporazuma 10 i 11. prosinca u Makareshu, trebao postati članicon UN i time do sada ne transparentan način ove organizacije, učiniti transparetnim, i obvezujućim za sve članice UN. Na ovu organizaciju odnosile su se riječi Trump-a, 25. rujna prije zasjedanja Generalne skupstibe UN da ‘ Migracijama ne bi trebale upravljati međunarodno tijelo koje nanosi tetu našem narodu.’

Tražimo odgovor od predsjednice koja je bila zamjenica predsedatelja UN ove skupštine u rujnu štp ova organizacija radi u zgradi HNB kao i postavlanje istog pitanja saborskih zastupnika predsjedniku vlade u samom saboru u četvrtka.

Zgrada HNB-a je zaštićen kulturološki spomenik i poznato djelo čuvenog zagrebačkog arhitekta Kovačića.

Izgledno je da se svaki nagrađen guverner HNBa, nagrađuje se zbog rasprodaje vrijednosnih portfelja države Hrvatske. Ne može se a ne zakljućit da je i prošlomjesečno proglašenje aktualnog guvernera za najboljeg guvernera ovog dijela Europe usko povezana sa daljnim urušavanjem Hrvatske.

FB_IMG_1542097825719
24.listopada ove godine, guverner Vujčić za RTL Direktno kazuje da je stanje glede nedostatka radne snage u RH alarmantno i da Hrvatska mora uvesti pola milijuna radnika pod hitno. I to izgovara čelnik institucije čija je monetarna politika isključivo bila i ostala u funkciji gašenja svake proizvodnje i povećanja nezaposlenosti. Očito rješava on to efikasno uz pomoc IOMa čiji je  stanodavac. I eto radne snage u Kladuši na graničnom prijelazu Maljevac.

Na natpisu kojeg uzdignuto visoko drži migrant piše: ‘Dajte mi da uđem i glasam za HDZ.

G. M. fb profil

HOP