Skandalozno: SAD hvali vojnu suradnju sa fašističkom Srbijom, dok Brnabić negira genocid u Srebrenici, a BIA premlaćuje oporbene političare u Srbiji!

0
5304

Medijski već dugo Večernji, Jutarnji i pogotovo 24 sata serviraju nam priče o fenomenalnim brakovima Srba i Hrvata. Nije to slučajno, a to se i dobro plaća ako se propagira. Ako nema brakova onda nam serviraju priče o narodnjačkim “zvezdama”, ostrijelim namigušama u Srbiji, od Brene do Suzane Mančić, uglavnom idila. 

Dok sa druge strane srpski fašistički debili Vučić, Dačić, Vulin i Brnabić iz srpskog gay lobija šire strahovitu mržnju prema Hrvatima. Prijete klanjima, ubijanjima, vojnim akcijama, plaćaju srpske kriminalce na Banovini da šire četništvo i još nakon svega su rehabilitirali srpskog fašistu Dražu Mihailovića kraj SAD-a i Rusije. Ta ljudska gamad za vodeće sile svijeta je poželjna dok vladari Sirije ili Irana su prijetnja svjetskom miru?

stefanović

https://web.facebook.com/IvanMandaMandic/videos/10217477572588896/?t=0

Kako su dobri prema svome narodu najbolje govori situacija u Kruševcu gdje je opozicioni političar koji i sam naziva Vučića fašistom i ološem gotovo izgubio glavu od srpskih nacista. Jedva je izvukao živu glavu. Maskiranih lica napali su legalno izabranog političara Bojana Stefanovića, te ga gotovo zatukli daskama. Sve se to događa u gradu šefa srpske BIA-e s kojim se povezuje ovaj napad. 

I nakon svega američko veleposlanstvo slavi srpskog pilota, koji se strastveno rukuje sa našom vojnikinjom i zahvaljuje se Srbiji na miru i stabilnosti, te na vojnoj suradnji?! Pa tko je više tu normalan? Neki dan vodeća srpska lezba Brnabić objasnila nam je mrtva hladna da u Srebrenici nije bilo genocida!

Očito da ove slike puno znače SAD-u, pa i ovaj cirkus u medijima oko hrvatsko-srpskih brakova očito puše iz propagande svjetske masonerije…

Ovoj našoj vojnikinji napaljenog  pogleda možda bi bilo dobro da se odmah uda za srpskog pilota da mediji imaju što pisati, kao što je bilo i u slučaju Milana i Severine. Do tada će i rat početi, jer ova nestabilna Srbija napravila je totalni kaos u regiji, od Kosova, na kojem ubija svoje političare, do BiH, gdje se više ne zna s kim tikve sadi…Tamo sa Rusima, ovdje sa Amerima, a daskom po glavi tko nije za četničku Srbiju, odnosno pokradenu Srbiju.

HOP