Kosovo ‘drži u šahu’ zločinca Vučića zbog ubojstva srpskog političara i traži srpsko priznanje

0
4106

“U Peći je održan sastanak Vlada takozvanog Kosova i Albanije, a ministri na čelu s premijerima Edijem Ramom i Ramušom Haradinajem su na kraju zajedničke sednice pozirali novinarima i poslali strašnu poruku Srbiji!

Oni su svi zajedno rukama napravili albanski simbol dvoglavog orla i to u najsvetijem srpskom gradu.

Dvoglavi orao Srbi doživljavaju kao najveću uvredu, a poznato je da kada Albanci žele da provociraju Srbe pokažu upravo ovaj simbol.”-pišu srpski mediji koji huškaju Srbe.

Sjećate se da i naši mediji huškaju čitatelje tezama kako albanska policija uhićuje Srbe po Kosovu i širi tenzije. Sve je to medijski plan bratstva i jedinstva. U Hrvatskoj medije kontroliraju Srbi.

 

Da se iza brda nešto valja govori ovaj video snimak. Vučić je u panici. I to je sve očitije. U Parizu na skupu svih predsjednika bio je ignoriran, dok je kosovski predsjednik ugodno razgovarao sa Putinom. Glupi mediji u Srbiji zbog toga su prozivali Putina, a Vučić se prao preko laži da Putin nije znao s kime razgovara.

putin

Albanci traže ubojicu srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića. Ne provociraju rat, već žele time ucijeniti Vučića. Prema njihovim saznanjima Vučić kao već poznati zločinac likvidirao je srpskog političara  koji je htio ući u dogovor sa Albancima. U trenutku likvidacije provocirao je ratni sukob velikih razmjera.

Srbija sada ima dva puta. Smjenu Vučića kako bi se oprala od ovog ubojstva i postavila čovjeka sličnog njemu, jer drugačijih niti nema ili pristati na priznanje Kosova i tako prikriti ljagu sa ubojstva Srbina Ivanovinovića.

HOP