Srpska propaganda i naši srpski ekstremisti predstavljaju nas u Švedskoj kao fašiste, a naša diplomacija ne reagira!

0
6418

Hrvati u Švedskoj su razočarani neradom naše diplomacije u Švedskoj. Šveđani imaju sliku na osnovu srpske propagande kako u Hrvatskoj strašne ustaše zlostavljaju sve oko sebe od Srba do osoba druge spolne orijentacije. Na sve to naša diplomacija ne reagira te nas neki od njih mole da prevedemo članke na Engleski jezik kako bi pokazali sasvim drugu sliku stanja. Ne treba govoriti da uz srpski propagandni banditizam sudjeluju i nevladine udruge te SNV Milorada Pupovca u ovakvim svinjarijama. Sve ovo ima ogromnu težinu jer je diplomatski bezveznjak Plenković Pupovca stavio u vlast! To može tek enormno glup ili pokvareni čovjek.

-Sve ovo što se dešava u Hrvatskoj  Plenkovic štiti i sam učestvuje. Ja mislim da bi bilo dobro da i svijet zna šta se dešavalo za vrijeme Jugoslavije ali i sad kakvog imamo premijera. Ja živim u Švedskoj i vjeruj te mi da svijet ne zna istinu, već suprotno, ja stvarno ne znam tko piše o Hrvatskoj odnosno o Hrvatima ali se prenosi loša poruka.

Moje mišljenje je ako možete prevest na engleski jezik da svijet zna istinu. Izgleda da nam Srbi kroje i pišu povijest. U kontaktu sam sa mnogim ljudima tako da me pitaju o Jugoslaviji i Hrvatskoj, želim naglasiti da u svijetu kao i Švedska ne znaju pravu istinu.-komentirala naša čitateljica iz Švedske.

HOP