Teroristički list ‘Novosti’ poziva na klanje Thompsona- za pozivanje na klanja, paljenja države -država izdvaja 3 milijuna kuna!

0
9204

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON
Prošlo je skoro tri godine od našeg javnog poziva saborskim zastupnicima, a posebno saborskim zastupnicima srpske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru da osude nevjerojatnu količinu mržnje koju je “Srpsko narodno vijeće” pokazalo svojim skandaloznim potezom, naslovnicom u svom tjedniku (BROJ 750) kako kolju hrvatskog branitelja, Marka Perkovića Thompsona.

Tada smo pozvali i državne institucije da sankcioniraju govor mržnje dijela te nacionalne manjine kao i da utvrde i pozovu na odgovornost one koji tu mržnju prema hrvatskim braniteljima financiraju.

novost

Nama je neshvatljivo da za sve ove godine bar pučka pravobraniteljica Lora Vidović nije reagirala i pozvala na osudu neviđene mržnje dijela srpske nacionalne manjine prema hrvatskom branitelju i glazbeniku Marku Perkoviću Thompsonu, a ne može se reći kako mediji nisu izvještavali o tome, (pogledajte linkove ispod).

http://hr.n1info.com/…/Urednistvo-Thompsonove-stranice-traz…
https://www.index.hr/…/urednistvo-stranice-mark…/874421.aspx
https://www.dnevno.hr/…/klali-su-thompsona-pupovcevi-trbuh…/
https://narod.hr/…/hho-naslovnica-novosti-je-opskurni-eklat…
http://hu-benedikt.hr/?p=54458
www.dalmacijanews.hr/…/s0py-veterani-hrvatskih-gardijskih-p…?
http://uv5gbr-sokolovi.hr/…/priopcenje-zuv-hgp-a-u-vezi-otv…

novosti1novosti naslovnica

Nažalost, sagledajući njezino djelovanje, ne možemo se oteti dojmu kako služi jednom dijelu politike koja nas je okupirala devedesetih i koja dan danas ne može prihvatiti hrvatsku samostalnost, a pogotovo ne može prihvatiti pale branitelje koji su joj i stvorili mogućnost da živi i radi u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.-M.P. Thompson

OTKRIVAMO: MINISTAR PAVIĆ ZAPRIJETIO SMJENOM DR. NADI ŠIKIĆ ZBOG STATUSA NA FEJSU!

Kolika je paranoja zahvatila dijelove Plenkovićeve Vlade, najbolje pokazuje najnovija informacija iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Osebujni ministar i premijerov bliski prijatelj Marko Pavić na hitan razgovor u svoj ured, pred neki dan pozvao je dr. Nadu Šikić, zamjenicu ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Zaprijetio joj je smjenom, nastavi li na svom FaceBook profilu objavljivati kritičke statuse na račun aktualne političke vrhuške!

Inače, dr. Šikić je vrhunska znanstvenica i u HDZ-u je od prvih dana 90-ih, a bila je ministrica u Oreškovićevoj Vladi. S druge strane, Pavićeva biografija je pomalo smiješna, a član HDZ-a je tek par godina. Nakon Stierovog Martinja u Samoboru, na pomolu je još jedna afera koja nam ukazuje da je jednoumlje unutar vladajuće stranke na razini onog partijskog – iz 1948. godine.-Velimir Bujanec

received_691936967854472

DORH je htio pritvoriti D. Keleminca zbog paljenja lista Novosti ! Plaćamo tužiteljstvo da širi pročetničku politiku u Hrvatskoj.

HOP