Kada će DORH podignuti optužnice protiv krivotvoritelja dokumenata i podataka o Jasenovcu?

0
6045

U knjizi Fotomonografija Jasenovca autorice Nataše Mataušić jasno je naglašeno kako u samom postavu muzeju ima slika koje su krivotvorine, odnosno niti su osobe navedena na slici stvarni protagonisti logora Jasenovac ili pak neki dužnosnici  nisu osobe na slikama.

Slika zaslona s 2018-12-13 10-11-11

U svojim knjigama istraživača Romana Leljaka i Igora Vukića pokazuje se mnogi netočni podaci, lažirani broj ubijenih, lažirani podaci u Jasenovcu, što potvrđuju i istraživači Razum te računalni genijalac Banić. To znači da netko već godinama se bavi krivotvorinama, krivotvori podatke u Jasenovcu, a da nitko ne podiže optužnice i kaznene progone protiv falsifikatora. Drugima riječima DORH podržava krivotvorenja isprava, dokumenata, širenje laži, klevetanja pojedinaca.

DORH podržava klevetanja povjesničara Klasića iz radionice komunističkog zločinca Špiljka ;da krivotvori rad Leljaka i Vukića bez da je sam išta istraživao o Jasenovcu. HRT zabranjuje emisije o tim krivotvorinama u Jasenovcu i na taj način širi krivotvoriteljske laži. Srpska crkva širi laži o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu, mnogi srpski autori šire falsifikate u svojim knjigama, a mnogi od njih su dostupni našim tijelima progona. Ako političar  D. Keleminec kaže svoj stav o Jasenovcu njega želi DORH strpati u pritvor zbog širenja mržnje, a srpska crkva neometano lažira povijesne činjenice i dokumente.

Ministrica kulture Praljkovu knjigu okarakterizirala je šundom, sud je knjigu novinara Petričića nazvao plagijatom i moral je biti spaljena, a svakakva srpska sranja i Goldsteinove gluposti smatraju se činjenicama.

IGOR Drenjančević

HOP