U Zagrebu četnici i srpski bezbednjaci dijelili stipendije!

0
13864

Usred Zagreba okupila se skupina srpskih bandita koji su ratovali protiv naše zemlje i dijelila mladim Srbima stipendije ispred srpskog društva Privrednik.

Srbija je poznata kao najrazvinenija zemlja Europe po broju koljača, zločinaca i lažljivaca pa je svima jasno da mora pomagati mlade Srbe u Hrvatskoj da se bave privredom.

Na slici su 4 srpska ekstremista koji svim srcem mrze Hrvatsku, a mnogi od njih su obični lopovi.

Prvi slijeva je načelnik Vrginmosta Milan Vrga iz poznate obitelji Vrga koja je švercala streljivo u jutenim vrećama za 5. korpus Armije BiH za vrijeme rata, danas Milanče glumi većeg četnika od Šešelja…

Drugi na slici je srpski bezbednjak Mile Šapić poznat kao čovjek koji je tukao i ispitivao zarobljenike za vrijeme rata. Naravno kršio ratno pravo. Danas je taj bandit bitna faca u srpskom društvu Privrednik.

U sredini je pripadnik koljačko zvjerske skupine četnika Šiltovi Tepšić zvani Šico poznate po silnim masakrima na Banovini.

I zadnji je glavni Vučićev smrad , četnik Milodrag Linta, koji huška Srbe u regiji, blizak zločincu Đuri Škaljcu poznatom po silovanjima muslimanki. On je idejni vođa srpske banditske vlade SAO Krajine u izbjeglištvu zvane Biro Krajine.

IMG-20181121-WA0000

Linta se u Zagrebu obratio prisutnim Srbima, gostima, novinarima i hrvatskim kretenima koji forsiraju srpsko -hrvatsku ekonomiji vrijeđanjima Hrvatske države, progašavajući nas fašistima, krivcima za rat.

Znači srpski četnički kreten nas naziva fašistima na privrednom skupu.  Jaka privreda nema što…

FB_IMG_1545338381051

Premijer iz kradeze bezveznjačke vlade Plenkonja komunjarić neki dan je objasnio da je Hrvatska demokratska država kradeze kretena, koji svakome dozvoljavaju slobodu govora. Tada je mislio na srpskog političara đavolje face Milakovića koji nas je optužio za etničko čišćenje.  Ovi banditi nas optužuju za rat. Sve je to sloboda govora za Srbe.

FB_IMG_1545342329551

Banditi iz ove priče slobodno šeću , dok srpske službe do gologa skidaju policajca Kajkića u njihovoj zemlji. To se zove kretenokracija po Plenkonji komunjariću, spasiocu banditićevih lopina.

HOP