Johnny Depp obišao djecu Centra za liječenje i istraživanje raka pariškog Instituta Curie pred praznike

0
1645

Čuveni američki glumac se dugovremeno družio s djecom i osobljem Centra za liječenje i istraživanje raka pariškog Instituta Curie, učinivši svečanijim i ugodnijim pretprazničko raspoloženje. Iako vise neće nositi kostim Jacka Sparrowa jer je Disney zvanično objavio kraj suradnje s Johnnyjem Deppom na franšizi “Pirati sa Caraiba” , 55 godišnji umjetnik je odjenuo privlačnu odjeću i pojavio se u Institutu, iznenadivši i oduševivši najmlađe bolesnike.

20837669_1415763311874835_9160139363659546624_n-17
Svjedoci neočekivanog posjeta s ushićenjem su izjavili medijima : Velika hvala Johnnyju Deepu za posvećeno vrijeme, način ophodnja, podršku i angažiranost za najnježnije.

Predivan dar za nastupajuću 2019 godinu sto je oduševio : male, velike, bolesnike, cjelokupno osoblje, ljekare i istražitelje!
Godine 2015 glumac je snimajući peti dio “Pirata”, otišao s platoa pozdraviti djecu liječenu u bolnici Lady Cliento u Brisbaneu. Učinio je isto u Vancouveru, posjetivši najmlađe u BC Childen’s Hospitalu. Bio je u kanadskoj metropoli zbog snimanja filma “Richard Says Goodbye”, redatelja Waynea Robertsa. Zatim je boravio u bolnicama Tahitija i Londona.
-Samo sam im htio vratiti osmijeh na lice-izjavio je Deep u Graham Norton Showu.

 

Glumčeva nasljednica Lily Rose Deep uspješno ide očevim tragom i upravo promovira novi film “Vjeran muškarac”/L’Homme Fidèle/ koji je snimila sa Leatitiom Casta i njezinim suprugom, glumcem i redateljem Louisom Garrelom. Od majke Francuskinje Vanesse Paradis je naslijedila ljubav za modu i eleganciju, pa je i uspješna manekenka za velike i poznate kuće.Sin Jack također živi u Gradu svjetlosti.

Džana Mujadžić iz Pariza za Hop

 

HOP