Prema medijima Židovi nam prodaju stare kante koje stopiraju Ameri i saniramo propali Uljanik za 6 puta veću lovu!

0
3480

Kao što Vam je možda poznato, zbog djelomične blokade Vlade Sjedinjenih Američkih Država, koja traje od 21. prosinca 2018. godine, Američko veleposlanstvo nije u mogućnosti javno komunicirati s medijima.  Međutim, dobili smo posebno odobrenje iz Washingtona za objavljivanje službenog odgovora u vezi prodaje izraelskih F-16 Hrvatskoj, a koji slijedi:

Sjedinjene Države svesrdno su podržavale hrvatsku akviziciju četvrte generacije zrakoplova iz Izraela, kompatibilnih s NATO standardima te radile na tome da se taj prijenos realizira.

Ostajemo predani pružanju pomoći Republici Hrvatskoj pri nabavi borbenih NATO-kompatibilnih zrakoplova.

Kao što je uobičajeno u ovim vrstama prijenosa, postoje specifični tehnički uvjeti koji moraju biti zadovoljeni kako bi se omogućilo odobrenje prijenosa od strane Sjedinjenih Američkih Država. Sve ovo vrijeme bili smo jasni u vezi svih uvjeta, a odobrenje prijenosa od 27. prosinca 2018. bilo je u skladu s time.-priopćenje je veleposlanstva  SAD-a.

Znači Ameri su znali otpočetka sve o zrakoplovima ali im je sad sinulo da nešto tu smrdi…ako ovako nastave podržavat naše zrakoplovstvo, mi ćemo to ostvariti za 50 godina. Njima se kliker u glavi pali očito na bosanske svječice.

grunf__small

 

Naslovi u našim medijima pokazuju koliko su glupi i pokvareni  novinari u ovom slučaju. Bave se tehničkim sposobnostima zrakoplova a da nemaju osnovna znanja o njemu. Čudno da ne usporede godište bombardera B-52 američke vojske ili Migova…

Ali dobro neće o tom sitnom detalju…koliko smo shvatili od naših stručnjaka i medija Židovi nam prodaju stare kante, a Ameri nam brane kupovinu starih kanti jer se boje da i drugi ne kupe te stare kante koje imaju napredniju tehnologiju od njihove verzije?  Ludo. I te stare kante su naoružane lošim raketama kako kaže tzv. stručnjak i prodavač vojne opreme u Bujici, famozni Zubak?  Znači Ameri se boje da bi i druge zemlje htjele nabaviti stare kante sa lošim raketama? Još luđe.

Vrlo malo se vremena posvećuje činjenici privrednih veza  ministra Krstičevića i Izraela, pa i posredniku oko ovog posla , iako tu više smrdi, nego činjenica da je ove zrakoplove vozio još Grunf prema Indexu-smrdexu.

Index-smrdex, 24 časa, Jutarnji i Večernji već se godinama bave tezama preko svojih “stručnjaka” da nam zrakoplovstvo ne treba. Baš se pitamo zašto?

uljanik 2

Za propali projekt Muljanika prošle godine je naplaćeno 2,5 milijardi jamstava, a kako izgleda čeka nas još 3 milijardice za plaćanje propale tvrtke! Sve kako bi idesovi antifašisti mirno spavali i nas krali kraj korumpiranog pravosuđa…iliti krivosuđa.

uljanik

Znači zrakoplovi nam netrebaju jer će nas sve u biti spasiti propali Muljanik i IDS koji sanja odvajanje od Hrvatske i pripojenje Beogradskoj srpskoj krajini iliti pašaluku.

ISTRA

Nema što naši političari i mediji su više nego uvjerljivi…

HOP