Novinar Hedl nije iznio u javnost da je ‘branitelj’ imao nekretninu i nema pravo na zbrinjavanje za koje je napadnut ministar Medved!

0
4942
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Najnovija saznanja o lažima Marija Vrbanića koji je putem novinara Drage Hedla iznio u Telegramu da mu ne žele pomoći u ministarstvu branitelja i predlažu provalu u stan su šokantna…

medved

U tom svom lažnom obraćanju Vrbanića javnosti, a koja su prenijeta putem medija koji ne provjeravaju informacije, već vrše linč nad pomoćnikom ministra branitelja Nenadom Križićem imam bitna saznanja.

Najnovija moja saznanja slučaja  Vrbanić; da su Marijo Vrbanić i njegova majka Ana Vrbanić živjeli u kući , u Novom Čiću,  koja je bila pod hipotekom i tu istu kuću prije 10 godina prodali.

Odselili se  i po svemu uz informacije  ni po kojem zakonu o pravima branitelja nemaju pravo na stambeno zbrinjavanje. Sva ova nova saznanja bacaju drugo svjetlo o istinitosti navoda Marija Vrbanića i isti je  svjesno iznio neistinu u medije, koji pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića prozivaju da je dotičnog nagovarao na kazneno djelo.

Ti i Medved 4

Po ovim podacima do kojih sam došao u razgovoru sa bivšim susjedima od Marija Vrbanića iz Novog Čića lako je shvatiti da isti laže i blati nedužnog čovjeka.

Lako je utvrditi sve ove navode, a dotični takozvani istraživački novinar Drago Hedl sudjeluje u progonu Nenada Križića.

Ako su tako brzo reagirali DORH i policija iz Vukovara, te  požurili istraživati Križića i čovjeka dovesti na rub srama ,da li će istražiti i ovo?

FB_IMG_1547481484905

Prozvati treba i  Dragu Hedla i Marija Vrbanića i kazneno progoniti zbog linča medija prema Nenadu Križiću jer su znali da Vrbanić nema nikakva prava na stan.

Svi koji budu ovo pročitali neka kroz svoje komentare podrže Križića i  ministra Tomu Medveda u njihovom radu.

A i oni koji će mene prozvati dajem im do znanja da nisam predsjednik niti jedine braniteljske udruge, nego samo član HVIDRA  Petrinja,  nikome ne virim iz guzice, niti sam član bilo koje stranke, moja stranka je Hrvatska i Hrvatski narod.

Svi oni koji će komentirati moraju znati da se digla hajka na NENADA KRIŽIĆA , a ujedno i na ministra Tomu Medveda zbog lažnjaka.

 

U ove dvije godine te navedene osobe učinile su više za branitelje, nego svi ministri ministarstva branitelja u proteklih 20 godina.

Zar mi branitelji moramo šutit i gledati kako razni antihrvatski mediji pokušavaju lažima i neistinama iznesenih od raznih Vrbanića i Hedla micati nama pomoćnika ministra? Žao mi je brata od Vrbanića koji je izvršio suicid 2011 godine, ali Marijo pomisliš li na svog brata ovakvim iznošenjima optužbi u medije protiv čovjeka koji ti je želio pomoći, da li si svjestan da te je taj Hedl iskoristio a i neki drugi mediji?

Zašto nisi Hedla tražio da ti pred bazične blagdane na tekući račun od posinka uplati neku kunu. Taj isti Nenad Križić ti je uplatio i njegovi prijatelji,  a ti  im zahvaljuješ pljuvanjem.

Mogu ti samo reči kao dragovoljac , srami se, majku si spremio u starački dom preko svog pokojnog brata, pokušavaš ostvariti nešto na što nemaš pravo.

Znaj kad god sam se obratio Križiču uvijek je nastojao u okvirima zakona o pravima branitelja  pomoći.

Srami se, pozivaš se da si branitelj , pokazuješ spomenicu koje su dobile i čistačice na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, ali nisu je dobile medicinske sestre iz Sisačke bolnice koje su nas nosile izranjavane iz vozila hitne pomoći. Toliko o tvome ratovanju…

Ivo Vranić Buva

HOP