Vučićev ‘Informer’ prozvao Keleminca i HOP da šire mržnju prema Pupovcu, a Pupovac se druži sa zločincima sa Banovine!

0
6943

Srpski Informer glasilo Vučićeve masonerije prozvalo je portal HOP ,pa ćemo se malo njima pozabaviti iako je vijest smiješna i stara par mjeseci. Naziva ga Informer ustaškim glasilom D. Keleminca i AHSP-a.

visekruna-1

Ove novinarske gnjide nisu objavljivale kako je za ovaj vikend vučićeva državna banda pokušala ubiti glavnog svjedoka protiv Vučića Đorđa Višekrunu. Naravno jedini u regiji ovu informaciju je objavio upravo HOP i na tome nam se Višekruna zahvalio. Zločinački režima Vučića itekako je uzeo na pik HOP portal, koji je uništio sve četničke ćelije na Banovini i stao uz Penavu protiv laži Pupovca i Plenkovića.

received_602907533495408

Tko je na ovoj slici ?

Smatra ova banda u Informeru da je prozivati Pupovca mržnja prema Srbima. Koliko mi znamo u našim medijima Pupovca prozivaju pukovnik Mišić, magistar Vlahović, Rade Dragić, a oni su po nacionalnosti Srbi. Budaletine iz Informera smeta što smo zapravo za svakoga ovdje tko ne može probiti mafijašku mrežu srpsko-hrvatskih medija.

Smeta  sigurno Informeru  naš portal jer je  prije dva tjedna otkrio oružje u kući  bivše šefa logora Vojnić bliskog SDSS-u.

U našem portalu ima više potpisa doktora znanosti i magistara nego što ih ima pročetnička vlada zločinca Vučića ,kojeg drži svjetska masonerija svojim lažima u krvoločnoj mržnji prema Hrvatima.

– HOP je jedini mediji koji želi objaviti i naš politički stav. Zašto to drugi ne žele najviše govori o njima, a ne o HOP portalu. Sa mnom je zapalio odurni list Novosti baš Srbin i bivši novinar Tanjuga, to poslušnički Informer ne smije objaviti. Mržnju šire Novosti, a HOP istinu! HOP nije glasilo AHSP-a, već svih potlačenih u Hrvatskoj! Kada ne možete do medija, javite se njima, sigurno će vam objaviti.-rekao je D. Keleminec i prasnuo u smijeh kada je pročitao gluposti srpskih budala.

novosti1novosti naslovnica

HOP se nalazi i na stranicama HČSP-a. Pa ispada da smo njihovo glasilo.

Screenshot_20190129-143338_Chrome

S druge strane drug Pupovac je tako ugrožen da se sastaje sa zločincem Đurom Škaljec u Beogradu, ako se ne sastaje on, sastaje se njegova klika iz SDSS-a, a čovjek je poznat po likvidacijama, klanjima, silovanjima. Najbolji srpski drug ovog gada je Miodrag Linta.  Linta druguje sa šefom logora za muslimane Devetakom, kao i Milom Šapićem zločincem koji je određivao tko će ići na likvidacije u SAO Krajini. Sve je to ekipa od Pupovca. Znači da politička i zločinačka ološ je ugrožena, jer ih upravo ovaj portal otkriva. 

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

To su banditi koji su predali Srbe iz Hrvatske Arkanu u Erdut gdje ih je on vezao u pseće kućice i morali su lajati! To je bolesno, a ne ova slika Pupovca.

pupovac

Je li politika kurva?

Kako ovaj lik može biti uz HDZ i pobrojane četnike, pa jadni  Informer naziva HDZ ustašama?  Kako može gledati da Srbin umire u svinjcu, a on se kupa u novcu, u njegovoj izbornoj bazi starci bez hrane i struje?

vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC

I za kraj vučeićevci zašto ne pitate Vučića koliko je ljudi poklao njegov tjelesni čuvar Vasilije Vidović (čuvao ga do 2008, zajedno sa zločincem Šešeljom) u Škabrnji? I o tome šute hrvatski i srpski mediji! Prozivate nas i Keleminca za ustaštvo, iako nitko iz naših redova nije bio zločinac, a među vama je hrpa zločinaca koje štite u listu i to je bolesno!

HOP uredništvo