Jesu li srpski šovinisti ubacili svoj bolesni kadar u Facebook za iživljavanje nad Hrvatima?

0
5765

Facebook Hrvatska je postao filter za iživljavanje levičarske opcije, koja glumata preko ove mreže demokratske standarde, kako bi opasne političke poruke zablokirala.

Facebook je prvo privukao velike mase ljudi koji su na jednom mjestu besplatno mogli reklamirati svoje ideje, svoj život i prvenstveno sebe. Na taj način je stvarni život zamijenjen lažnim. Povećalo se verbalno nasilje, vrijeđanje koje je naravno izazvano od medijske i političke vlasti u Hrvatskoj.

Da Facebook je odraz tog stanja jasno govori da četničke naciste dopušta, ustaše blokira. Genocidnu politiku komunista dopušta iako su notorni zločinci Tito, Staljin, Mao, Lenjin i ekipa…znači Facebooku svjesno potiče nasilje i selektivno blokira.

četnička omladinaČETNICI - NEK EUROPA CELA GORIČETNICI O KNINU -ČETNICI - SPREMITE SE MUSLIMANI I ŠIPTARISMEĆE ČETNIČKOfb-13-najvece-ubojice-20-stoljeca-tito-1-300x166

radničko sranje

koli 66

Očiti je da pojedinci u Facebooku selektivno prate neke ljude. Npr. naš glavni urednik ako je blokiran neće moći otvoriti drugi profil dok neke osobe imaju 20 lažnih profila. Znači da se bolesnici u Facebooku bave pojedini osobama.

Nakon objave o glavnom svjedoku zločina i pljačke Aleksandra Vučića, Đorđa Višekrune svi administratori koji dijele članke našeg portala su zablokirani! Kažnjeni smo zato što dijelimo tekst o žrtvi nasilja!

Radi li Facebooku u našoj zemlji za pročetničku vlast Srbije?

Zanimljivo da je u regiji sa preko 1000 portala samo HOP objavio vijest o pokušaju ubojsta Đorđe Višekrune u Budimpešti i sada je zablokiran zbog bizarne blokade  PREBRZO DIJELJENJE!  Osoba je samo jednom pokušala podijeliti tekst, ali neki bolesnik u Facebooku je zablokirao pokušaj daljnjeg dijeljenja na drugi tekst nakon što je podiljen tekst o Višekruni!

IMG-20190201-WA0003

Prebrzo dijeljenje je zapravo upozorenje da bolesnici prate što radite.

Do sada nam nije jasno zašto jedan dio našeg čitateljstva kao i kod drugih portala čeka objave na Facebooku kad lako može doći na portal…A sam Facebook na isti način tlači javnost kao i vlada Plenkovića-lažima.

Kakav prekršaj može biti prebrzo dijeljenje teksta? Koja je to brzina dijeljenja dozvoljena? Očito se radi u ovom slučaju da se krše ljudska prava, ustavna prava pojedinca,  te se ovdje vidi i kaznena odgovornost strane koja je tvrtka u Hrvatskoj.

Jesu li ovdje srpski šovinisti ubacili svoj bolesni kadar za iživljavanje nad Hrvatima?

HOP