Prešućivanjem vijesti o atentatu srpskih službi na Višekrunu (svjedok protiv Vučića) mediji pokazali svoj velikosrpski karakter

0
3970

Ovakvih kao vi i ja nema mnogo. Ali hvala Bogu postojimo i postojaćemo, a one druge čeka uživanje u paklu, a toga trenutno bednici nisu svesni. Komunisti su mnogo iskvarili naš narod, ali dolazi vreme pobede dobra nad zlom.- tako se Đorđe Višekruna obratio glavnom uredniku portala HOP Igoru Drenjančeviću, koji je jedini na cijelom prostoru ex Jugoslavije objavio vijest da su Vučićevi banditi pokušali ubiti jedinog pravog oponenta politici pljačke i nasilja koju provodi Vučić.

Zanimljivo u video snimci, kao  i u obraćanju našem portalu Višekruna jasno naglašava da Bog je temelj opstojnosti naroda i vjere u životu. U teškim trenucima čovjek  se obraća Bogu i onaj koji slijedi put Boga, a ne novca i slave -na kraju pobjeđuje.  Isto tako je naglasio da je tek par ljudi stalo uz njega u najtežim trenucima njegova života. Iako je baš on potpuno razotkrio Vučića. 

Narod svuda percipira moć kroz vlast i novac. Klanja se onima koji vladaju, iako oni nisu vladari ljudskih života, vlast je prolazna. I uvijek pokvarena.

Druga dimenzija slučaja Višekruna je zastrašujuća. Mediji u regiji su šutjeli kada je Višekruna napadnut. Niti jedan medij osim našeg nije napisao niti jedno slovo o čovjeku koji je razotkrio u potpunosti Vučića i time su pokazali svoj velikosrpski karakter, neki manji tzv. desničarski mediji nedovoljno upućeni smatrali su da je to nebitna informacija i time su pokazali sav svoj jad. Zanimljivo da mediji u Hrvatskoj koji sebe nazivaju desničarskim medijima niti slova nisu napisali o ovome slučaju. Fingiraju li oni domoljublje? 

Zamislite sramotu Večernjeg lista, Jutarnjeg lista, 24 sata, te poglavito tzv. neovisnog Indexa, niti jednu riječ o ovome…ali vrlo ujedinjeno o Karleuši i Tolušiću, dvije slične afere guraju u javnost kako javnost ne bi mogla uočiti neke bitne informacije.Slika zaslona s 2019-01-29 11-52-05

Slika zaslona s 2019-02-01 10-52-52

Ovakve gluposti prenose svi mediji. Proizvode li mediji namjerno tzv. disidente kako bi se stvorio privid demokracije koja zapravo nema? Ako nema slobode medija onda nema niti demokracije. Više nego jasno.

Ako nitko ne prenosi informaciju znači da informacija je lažna ili ne bitna. Lukava igra, koja potvrđuje da su to lažni mediji. Zamislite Hrvatska nije zainteresirana za slučaj Višekruna koji razotkriva osobu koja svakodnevno ponižava Hrvate…može li se išta više njima vjerovati?

U regiji kolaju mnoge lažne biografije, mnoge lažne osobe, lažna mjesta rođenja , titule, znanja, a u medijima se lažiraju njihove biografije i jedini način borbe protiv tog medijskog terorizma je objava svake infomacije prema Minhenskoj novinarskoj deklaraciji, jer vodeće novinske kuće lažiraju apsolutno sve i prešućuju slučajeve poput Višekruna, svjesno ugrožavajući osobne slobode hrabrih žvizdača.

HOP