HEROJ BANOVINE: HSP I UDRUGA BRANITELJA stali uz pročetnički SDSS, što je neviđena sramota!

0
10836

vrga

Trend je kafić koji mještani zovu četničko leglo. Na slici je načelnik općine i drug komunistički profesor Milokrad Pupovac.  Da čedomiri imaju svoj kafić u kojem se okupljaju nije ništa čudno, no po novoj modi među nekadašnje četnike, silovatelje, lopove, koljače, stratege, tenkiste, artiljerce ubacila se i tzv. udruga branitelja.  Lokalna pijandura Stevo Rusan, poznat po činjenici da je istrčao iz kafića kada je pred općinom dao intervju heroj Banovine Ivo Vranić i vrištao kako su u mjesto došle ustaše! Taj čovjek je instaliran očito po želji SDSS-a u braniteljsku udrugu na mjesto potpredsjednika udruge vjerovali ili ne. On gotovo svakodnevno je u tom kafiću pijan. Kada nije pijan Stevo radi na crno u pekari jer takav lik sve može…

Stevo Rusan je bio u HSP-u nekada, a kada su bili izbori onda je dobivao dnevnice od SDP-ovaca Miličevića (srpski terorist ) I Dugošije (srpski terorist) da  vozi njihove glasače na izbore, kako bi imali više viječnika! Očito je HSP u Gvozdu prčija četničije…

Šef udruge branitelja Petrović ne može niti biti glavni jer nema prebivalište u općini, ali kako je dobar sa nekadašnjim dugogodišnjim uvlakačem Pupovcu, nekadašnjim  načelnikom policije, Hrvatinom, taj lik je glavni…i on je blizak SDSS-u. Tko je taj čovjek koji govori o suživotu sa četnicima koji provociraju narod?

u cemernici kod vrginmosta slavi bozicreceived_301405803912395

U akciji Pauk vojne policije Herceg Bosne prema dokumentu je “pao” u krađama po tuđim kućama. Na području Glamoča on i njegov brat oteli su od neke stare žene kravu, kada se žena suprostavila, njegov brat ju je ubio i završio u zatvoru. Takvi danas vode braniteljsku udrugu. Sa njima četničija bez problema upravlja (koja se diči zaštitom Srba) , a prijašnje rukovodstvo branitelja načelnik općine je izbacio iz prostorija općine. Sin mu je poznat po činjenici da se oženio sa muškarcem, pa vjerojatno po toj osnovi udovoljava soroševske standarde, ali kao čovjek i povjerenik za branitelje Petrović je dno dna.

gvozd

-Izvjestio sam što se događa u udruzi branitelja Gvozd nadležne u Sisku prije mjesec i pol, nitko ne reagira, pa sada ispada po onoj srpskoj “ko nas bre zavadi” Zamjenik u udruzi branitelja neki Stevo Rusan; kada sam držao konferenciju za novinare urliče ; “bješte ljudi došli su ustaše!” Ja sam dragovoljac domovinskog rata. Nekakav Stevo plaši ljude sa ustašama i sjedi sa ubojicama, teroristima i četnicima. Tko je tu lud?

HSP se dići pravaštvom, a u Gvozdu zajedno sa HDZ-om liže guzicu SDSS-u. Muž od pravašice šef DVD-a, njoj se ispunjavaju sve želje, a ona surađuje sa načelnikom Vrgom koji je desna ruka Miodraga Linte, koji nas kao i Rusan naziva ustašama, fašistima i da smo krivi za rat!. O tome sam izvjestio V. Rogošića, ali niti od HSP-a nema odgovora. Oni pišu proglase i trguju sa pročetničkom ekipom– reagirao je Ivo Vranić, heroj Banovine.

Treba reći da branitelji iz mjesta ne žele imati posla sa tom udrugom i takvim jadnim HSP-om.

HOP