Nakon sto milijuna poklanih od zvijezde petokrake, SDP provokator promovira ju u Splitu!

0
5907

Politički tajnik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Goran Jurić danas je prošetao centrom Splita u majici sa znakom zvijezde. Odlučio se na to, kako je naveo, ‘zbog prošlotjednog incidenta i sve većeg broja fašističkih ispada’ – objavio je danas Dalmatinski portal.

“Jedan titoist prošetao splitskom rivom pod simbolom, pod kojim je u 20. st. ubijeno najmanje 100 milijuna ljudi, i to bez ikakvog obzira prema čak ili pogotovo hrvatskim žrtvama titoizma/komunizma, i bez reakcije licemjernih režimskih medija, predsjednika vlade i predsjednice Republike, a da je netko prošetao u majici pod simbolom ‘U’, pod kojim su spašeni stotine tisuća Hrvata pred partizanskim i četničkim terorom, cijela licemjerna službena politika bi stvorila histeriju za progon” – komentirao je ovaj članak prof. Goran Jurišić.

Kada SDP-ovac promovira petokraku zvijezdu pod čijim zločinačkim znakom je pobijeno pola milijuna Hrvata – to se zove performans, kada komunistički zapišavač-umjetnik Labrović javno zapišava hrvatski grb, dobije gostovanje u emisiji Ace Stankovića i opet se radi samo o performansu…

HOP