‘Žalac i ekipa kradezeovih globalista ne mogu dobiti otkaz, ali može pom. ministra branitelja, koji pomaže ugroženima!’

0
5879
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Piše Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Ministrica G. Žalac nije produživala vozačku dozvolu koja je imala ograničenje na 10 godina jer je “čekala pregled”…znači nije se radilo o klasičnom produljenju.

FB_IMG_1552307680283

Dan prije prometne nesreće bila je na derneku kadezeovaca, a dan kasnije na krštenju…

Prometna se dogodila u ulici gdje nema pješačkog prijelaza. Znači dijete nije moglo biti neoprezno, već je brzinu vozila krivo procijenilo ili je vozačica prebrzo vozila. Ako sve to nije za ostavku…

FB_IMG_1552307788258

Pokvarenjaci jedni. Ministrica Žalac vozi automobil 3 godine bez valjane dozvole, udari dijete i VJERODOSTOJNA vlada ne prihvaća ostavku. Ali su zato objeručke istjerali pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića koji je lažno optužen od strane Vrbanića, isti taj Vrbanić prodao je nekretnine u Starom Čiću tj njegova majka je prodala a evo i ZK 464 V list iz Velike Gorice.

145

Svi ti dokazi priloženi su ovoj Vjerodostojnoj sramotnoj vladi u koaliciji sa četnicima i kriminalcima iz HNS-a. Lažnjak branitelj optužio Križića i pomoćnik je morao otići…jer je nekome smetalo da pom. ministra brine o braniteljima…

FB_IMG_1552331472699

Čovjek koji je radio 24 sata da bi pomogao nezbrinutim braniteljima  a koji su spavali po društvenim domovima  (evo jednog na slici iz sela Kratečko dragovoljac s 1500 dana borbenog sektora u Sunji zove se Zdenko Mišković).

Ne zanima Plenkovića a i sve ostale ministre tko je tom branitelju pomogao da ne umre ko pas, oni su rekli Nenad Križić mora odstupiti. Sramotno od svih koji su digli ruku da Nenad Križić mora otići.

Premijer kaže Žalac radi dobro i takvim radom ona može gaziti po cesti i ostaje ministrica, Križić je radio dobro pa nije ostao jer su ga novinari razepeli.

Pitam se da je netko od nas branitelja to uradio VJERODOSTOJNI ANEMIČARE bi  li nas prozvali luđacima, pijancima, narkomanima?

Ministrici smeta moj pozdrav iz  rata ZA DOM SPREMNI. Nije se upitala zašto sam vikao taj pozdrav , nije se upitala da li se možda tako hrabrim?  Da je ona bila u nekim situacijama kad ostaneš bez streljiva nemaš se čime braniti , a od koalicijskog partnera Pupavca bratija napada.

Sad svi ministri opravdavaju Žalac, ali nisu se zapitali da li je Nenadu Križiću možda netko naložio da se javi tom lažnjaku Vrbaniću ?

Sramite se svi skupa svog rada protiv ove naše krvlju natopljene DOMOVINE.

Šetate u krvavim cipelama i markiranim odjelima, gazite po cesti i nazivate se MORALNIM VERTIKALAMA , u mojim očima i većine branitelja svi skupa ste jedna VELIKA KALJUŽA  I POKVARENI DO SRŽI.

received_363020124554442

Ovog branitelja pitajte tko ga je smjestio u kuću, a spavao je u društvenom domu selo Kratečko, 1500 dana ima borbenog sektora i zove se Zdenko Mišković- za te branitelje se borio Nenad Križić.

HOP