Četnik Obradović spašava Srbiju od četnika Vučića, a glupi narod urla policiji- Ustaše!

0
8998

Prosrpski mediji u Hrvatskoj koji nas svakodnevno pune s glupostima o Dari Bubamari ili Karleuši ushićeno prenose još jedan srpski politički cirkus.

FB_IMG_1552811288884

Upala ekipa u gebelsovu televiziju Srbije predvođena opančarom Obradovićem, velikim frendom hrvatskog opančara Pernara i želi svoje laži progurati kao novu istinu. Sljedbenici koljača Draže Mihailovića htjeli bi zamijeniti koljačku politiku Vojislava Šešelja…Ne može bolje.

Usput bi ruske sluge zamijenile Merkeličine…

Ako zatreba, tu je srpski glumac Trifunović koji će svoje pametno nasilje na kulturan način ispričati korumpiranim novinarima… Čini se da su glumci iz glupih sapunica postali jezivi političari iz naše stvarnosti.

Kod nas novopečena Beograđanka Jelena Februar diže bune, a ustvari se radi o očajnoj glumici u još očajnijoj državi.

Koliko Srbi mrze Hrvate pokazali su u trenutku sukoba s Vučićevim policajcima, jer su kreteni vikali ´USTAŠE, USTAŠE´. I njima se priviđaju ustaše kao i Pupovcu.

Poturčeni Srb sa vlajsko-masonskom ekipom na vlasti – za sve krive Hrvate. Pa tako je njihova crkva morala lagati da su ustaše pobile 750 000 Srba u Jasenovcu, da bi komunisti i Srbi lakše pobili pola milijuna Hrvata.

Srbi su ubijali Hrvate u skupštini, na ulici, silovali i klali u Domovinskom ratu, a sada nas siluju i kolju psihički u medijima, pa je ovaj cirkus s dozivanjem ustaša pred RTS-om stvarno prešao sve granice.

Toliko se ponose svojom nacijom – a tri glavna srpska kretena su porijeklom Hrvati; Šešelj, Dačić i Brnabić, Vučić po pravom ocu je Albanac, a najveći četnici Škaljac, Linta i Vulin su Vlasi.

Umjesto da posvuda izmišljaju ustaše, nek malo istraže od kuda im izvire njihovo četništvo…

Šešelj je kao stara komunjara doktorirao na hvaljenju Josipa Broza, četnički pisac Vuk Drašković bio je tajnik Titovog komunističkog bandita Mike Špiljka, privredu im muti sin Titovog generala Hamovića, Ljubljanska banka pljačka usred Beograda, a pljačku organiziraju srpski tajkuni.

Srpski banditi povezani su pupčanom vrpcom s našim tzv. domoljubima. Sve je kontrolirano…

Jedini koji mogu u vlast i na vlast su komunistički banditi.

Tako da je zazivanje ustaša dogovorna igra kako bi se što više blatila uspomena na Bleiburg, najveći genocid na ovim prostorima.

HOP