Bujanec: Zdravko je bio toliko pohlepan da je u jednom trenutku pomislio kako može uništiti sve hrvatske autoprijevoznike, a Višnja je bila uvjerena da će postati ‘pevaljka’!

0
3720

VIŠNJA PEVEC U SLUČAJU POMILOVANJA PJEVA ZA KOLINDU?!

Vijest da bi predsjednica države mogla pomilovati osebujni bračni par – Zdravka i Višnju Pevec, gora je od najgoreg vica. Kada su išli pronevjeriti 27 milijuna kuna “nisu znali” da bi mogli završiti u zatvoru… Kada su na strane račune prebacivali milijune kako bi izvukli keš, mislili su da je to “normalno”. Zdravko je bio toliko pohlepan da je u jednom trenutku pomislio kako može uništiti sve hrvatske autoprijevoznike, a Višnja je bila uvjerena da će postati ‘pevaljka’! I tako je nastao jedan veliki hit, ali ne estradni, već medijski. A tko je nasjeo? Čini se – Kolinda.

Iz samo predsjednici znanih razloga, valjda preko bjelovarske uredske veze, Kolinda ozbiljno razmišlja o pomilovanju bračnog para koji je, mora se priznati, znao prepoznati gdje je Kraljica Balkana tanka. Umjesto da ode 11 mjeseci u zatvor, što je i onako premalo (ako usporedimo nedjela sličnih tajkuna u Kolindi omiljenoj Americi) Zdravko Pevec mogao bi predsjednici upriličit predizbornu feštu. A Višnja će 730 sati humanitarnog rada najvjerojatnije odraditi u kampanji – pjevajući za Kolindu! Ako i ne osmisle neki novi hit, dovojna je ona stara: ‘Ti si sve što meni treba’. A predsjednica zna…

(P.S. Pomilovanjem Pevecovih predsjednica šalje jasnu poruku: Ne isplati se pošteni rad i poslovna etika kakvu prakticira nova uprava uspješno oporavljenog trgovačkog lanca, već je bolje uništavati tvrtke i ljude slati na ulicu! I onda se čudimo što nam mladi odlaze.)

Velimir Bujanec fb izvor

HOP