Kajkić o Plenkovićevom suverenizmu: Dokazano je da su mu neki od današnjih pripadnika ili članova koalicijskog partnera klali i ubijali stranačke kolege HDZ-a na Ovčari!

0
2316

Nakon 28 godina, dočekali smo da Hrvatski sabor raspravlja i vjerovano donese Zakon o nestalim osobama iz Domovinskog rata…..
Da …da …. nakon 28 godina, a još uvijek nemamo registar ubijenih i nestalih osoba u Domovinskom ratu, mjesto smrti, uzrok smrti, dan smrti, ime “ubojica će ili ubojice” , sve su to samo nasi snovi da će se ikada taj registar i izraditi….možda pred neke nadolazeće izbore???

PS. bitno da nam stručnjaci iz Ministarstva nakon 28 godina, nestale osobe traže pomoću psa tragača (koji dnevno koštaju i preko 10000 kuna), a kad znate da pas tragač reagira isključivo na ljudsko tkivo ili trag tkiva, logično je i životno uvjerljivo da nakon 28 godina je nemoguće naci ostatke kostiju tom
Metodom a kamo li ljudsko tkivo…..

toliko o njima, o načinu primjene metoda za pronalazak nestalih, o registru pa i o ovom Zakonu o nestalim?
Najteže je obiteljima nestalih i ubijenih koji ovakve predstave uvijek gledaju i slušaju pred izbore, nažalost moraju živjeti u nadi da će “stručnjaci” pronaći posmrtne ostatke njihovih najmilijih…. moraju šutjeti da se ne bi nekome zamjerili, a ova vlast to ne voli!!!!
I kako reče predsjednik stranke hdz i deklarirano vođa! Da je on najveći suverenist u Hrvatskoj, ne znajući definiciji “suvereniste”!

Pa da ga podsjetim, Dokazano je da su mu neki od današnjih pripadnika ili članova koalicijskog partnera klali i ubijali stranačke kolege na Ovčari, Veleprometu, Negoslavačkom zatvoru, samo zato sto su bili Hrvati, ili druge nacionalnosti a ne Srbi, ili sto je još žalosnije neki su stradali primjera samo zato sto su u džepu imali iskaznicu hdz-a, to nije i ne može biti suverenizam…. ne ne.

izvor fb profil Kajkić

HOP