Cionist Gideon Greif koji blati Hrvatsku prikriva srpske zločine!

0
3316

Znam da je Izraelac Gideon Greif cionist jer europski cionisti su tražili osnivanje religijske države na tuđem teritoriju sa kojim nemaju nikakve fizičke povezanosti.

Žrtve tog cionizma su Palestinci kojima je oteta imovina i koji su istjerani sa svojih ognjišta. Slično se ponašaju Srbijanci koji progonom i genocidom otimaju tuđi teritorij. Čini mi se da je taj Izraelac zbog ovakvih zahtjeva dobro plaćen od srbijanske države dok Srbijanci gladuju.

Gladuju i Srbi u BiH – Republiki Srpskoj koja je utemeljena na genocidu i etničkom čišćenju.

Riječ je o religijskom fanatiku i licemjeru koji uopće ne razumije povijest, a još manje razumije povijest židovstva u Europi. Štoviše, još manje razumije povijest Balkana, a svoje zahtjeve temelji na srbijanskim izmišljotinama i lažima koje nemaju uporište ni u povijesti ni u moralu.

Židovi nemaju nikakve dodirne točke sa Hebrejima, ali su ipak okupirali i oteli palestinski prostor zahvaljući najvećim imperijalistima i kolonizatorima u novijoj povijesti – Britancima.

 

Ne može se optuživati sve Britance jer nalogodavci svih zločina i izrabljivanja su bili Englezi, a sprovodili su ih ekploatirani i siromašni Irci, Škoti i Velšani. Dakle, iza svih zločina i izrabljivanja u britanskim kolonijama su stali fini i otmjeni Englezi. Oni su stali iza cionističkih i četničkih zločina samo da bi dobili novo uporište za svoju imperijalnu politiku.

Da je Gideon Greif licemjer i oportunist pokazuje nam činjenica da je Srbija bila prva država u Europi koja je postala ”Judenfrei” u kolovozu 1942. godine. Srbijanci su u pokretnim gasnim komorama pobili više od 10 tisuća Židova, gotovo sve Židove u Srbiji.

 

Po svemu sudeći njemu nije stalo do židovskih žrtava nego mu je stalo do novca kojim ga plaćaju četnici. U NDH je preživjelo gotovo 15 tisuća Židova, ako ne i više, jer neke od njih su ustaše još za vrijeme prebacili u Italiju, a neke je iz Hrvatske istjerao Tito otevši im imovinu.

 

Medutim, u 2. Svjetskom ratu najmanje žrtava su imali Srbi i Srbijanci, a nakon predaje Hitlera i ustaša, komunisti četnici su pobili oko 500 tisuća Hrvata, sve njemačke predane vojnike, te talijanske civile iz Rijeke i Istre koje su žive bacali u fojbe.
Na kraju ovog teksta, mogu vam samo reći uvaženi povjesničaru: ”Sramite se”. Nisam siguran da vi znate što je sram.

downloadfile-4

Zar Vas nije sram lažno optuživati cijeli narod čiji pojedinci su riskirali vlastite živote da bi spasili Židove? Biste li Vi riskirali život da spasite jednog Palestinca? Koliko je Srbijanaca riskiralo svoje živote da bi spasili barem jednog Židova ako nije bio komunist i u dosluhu sa četnicima.
pismo čitatelja