Pupovčevi igrači dijele srpskim glasačima sjeme pred izbore, a grad nema doktora niti autobusa za Sisak!

0
2222

Srbi iz općine Gvozd javili su nam da je negdje nestao traktor iz donacije srpskog predsjednika Vučića. Nitko ga nije vidio u Vrginmostu i Srbi sumnjaju da je vlast to negdje sklonila za svoju korist. Traktora nema, a nema niti obećanog vozila Hitne pomoći od strane Vučića.

downloadfile-19

Traktor je na slici, u stvarnosti je negdje nestao, te Srbi pitaju Vučićeve pionire iz SDSS-a gdje traktor? 

Ovih dana po Banovini dijeli se užurbano pomoć Srbima pred sjetvu, sjeme kukuruza, krumpira, luka, sve kako bi Pupovac pridobio što veći broj Srba, naravno donacija je iz Novoga Sada, nije iz džepa Pupovčevih silnih udruga. Drugi doniraju, a on bi za to političke bodove. Ali nađe se velika hrpa budala koja glasa za njega.

Najbolje se vidi koliko SDSS drži do Srba u Vrginmostu. Taj gradić je tridesetak kilometara od Karlovca i sedamdesetak od Siska. Pripada bolnici Sisak, ali nema autobusne linije prema tome gradu. Znači da vas i prebaci hitna do Siska nemate sa čime nazad. Nemate sa čime niti kod doktora. Ali tu nije kraj SDSS-ovog jada, nemate niti doktora u mjestu, onaj zadnji odlazi, zamjene nema. Radno vrijeme doktora je takvo bilo da slobodno vam se ne isplati dolaziti. Ali bitno je kako će SDSS pokrenuti gradnju pravoslavne crkve u mjestu veličine one u Beogradu?! Za koga kada niti postojeće crkve nisu pune? Uglavnom zatvorene. Vučić i SDSS brinu samo o ekstremnim Srbima.

Tako su prije dvije godine dijelili bijelu tehniku samo “podobnima” dovučenu u lokalnu ciglanu. Podobni solidno žive, ostali neki nemaju niti uvedenu struju…Pupovac se hvali zaslugama, a jedina njegova zasluga je izgradnja vile pod Sljemenom, ogromno bogatstvo sveučilišnog profesora, dobro zbrinuta obitelj, dok Srbi u Vrginmostu nemaju ništa od pročetničkog SDSS-a, tek po koji srpsko-četnički dernek. 

Kako izgleda tržnica u Vrginmostu? Kao da ju je radio Fred Kremenko. Lik toči ljudima rakiju naravno bez deklaracije iz velikog bureta, tako je sa prodajom mlijeka, meso, suhomesnati proizvodi se režu na stolovima na kojima su nuždu vršili golubi i gostili se, nema frižidera za lako pokvarljivu robu, posebno je to teško gledati kada pada kiša očaj te tržnice…gdje je ekipa potrošila donaciju SAD-a za tržnicu, to nitko pojma nema. Nije bolje niti sa društvenim domom kojeg su Srbima Ameri izgradili…pokradena stolarija, namještaj, sve propalo…jad i bijeda.

Za koga Srbi glasaju na Banovini? Za dobar život Pupovca, veću plaću Popovcu, za diskriminaciju svih Srba koji ne misle kao Pupovac i daljnje zlostavljanje nesposobne politike SDSS-a. Pa tko voli neka izvoli. Na kraju će proći sa SDSS-om kao Hrvati sa HDZ-om. Goli i bosi, a o njihovoj sudbini odlučuje čovjek plačljiva pogleda, prepunog novčanika.

Što god je Pupovac dotakao, to je uništio, a jedino na potenciranju mržnje prema Hrvatima on opstaje politički. Kada bi se netko pametan upitao za rezultate, došli bi do zaključka kako on i njegova obitelj dobro žive, a za druge ga nije previše briga.

HOP