Ekstremne Antife kreću u svoje akcije iz Paromlina, iz iste lokacije je krenuo u kampanju i Živi zid!

0
4469

Porušeni i zapušteni Paromlin u Zagrebu poznato je okupljalište Antifa i anarhista. U zadnje vrijeme spominje se zbog činjenice šaranja po spomenika Franje Tuđmana. U jednom dijelu Paromlina je klub u kojem se okupljaju ljevičarski ekstremisti. Oni nose majice kojima se poziva na spaljivanje crkva.

received_2435186926526018

Zanimljivo da je Živi zid krenuo u svoju kampanju prije par godina ispred Paromlina. I Živi zid je tada bio ekstremna ljevica puna anarhista. Većina njih odbijala je priznati zakone i na negaciji zakona oni su bazirali svoj program.

živi z

Već tada i znatno ranije postojala je mlađa ekipa ljevičarskih ekstemista koja se okupljala u Paromlinu.

antifa

an

Ovo je pojava o kojoj mediji ne pišu, iako je stalni pritisak na naše društvo od tih ekstremista. Modus ponašanja bio je kao i kod Živog zida, negiranje osnova ove zemlje i veličanje komunizma. Znači veličanje pokreta koji je likvidirao pola  milijuna Hrvata. Tadašnji Pernar posebno je mrzio katoličko svećenstvo, dok danas ovaj farizej citira Bibliju.

received_458447058229238

Za vrijeme prosvjeda branitelja okupila se ta ekipa anarhista i Živozidaša sa svojim novinarskim uzorom Margetićem, ekstremnim ljevičarem i Titoistom. Veterinarski tehničar preko oca imao je veze sa kradezeom na početku karijere, pa je kao takav dobio i mjesto u državnoj tvrtci, gdje je napravio pronevjeru i bio osuđen, da bi nakon toga počeo dobivati važne dokumente o korupciji na osnovu kojih je napravio svoju knjigu o bankarskoj korupciji.

margetić partizanmargetić u haljini

Koliko je bitan komunistima najbolje govori da je na promociju njegove knjige došao Manolić, a sada ju predstavlja po BiH i Srbiji.

Zanimljivo da uz Sinčića je Mirjana Mirt na slici koja je napadala branitelje tijekom njihova prosvjeda, širila mržnju protiv njih,a kasnije tražila spaljivanje crkva. Naravno za taj teroristički čin nikada nije odgovarala. Na drugoj slici sa Margetićem je Mirt. 

received_292331258359910

FB_IMG_1555621483949received_384690642119836received_2435186926526018

Ovakve majice koje pozivaju na spaljivanje crkava nose ljevičarski ekstremisti i u navedenom klubu u paromlinskoj…Kako vidimo taj pokret o spaljivanju crkava i napadima na kršćane postoji i u Francuskoj. Antife su razgranale mrežu po svim zemljama EU. Policija zna ovu situaciju u Paromlinu ali ne reagira. Ona kažnjava ratnike HOS-a zbog njihovih majica i pozdrava ZDS. Za to vrijeme dok tragikomična desnica objašnjava taj pozdrav širi se mržnja prema kršćanima velikom brzinom. I naravno ta je mržnja dozvoljena, jer je policija kontrolirana od mračnih sila.

NOVOSTInovostnovosti ethompsnovosti

Simbolika koja se koristi u ovom listu je vezana na komunizam, te veličanje samog komunizma. Iza svega toga stoji europski ekstremni pokret Antife koji nema previše veze sa antifašizmom te služi masoneriji za pokoravanje kršćana i nacionalista. I kod nas je zaštićen, policija dozvoljava simbole pod kojim je poklano pola milijuna Hrvata kršćana, kao i ovako širenje terorizma.

FB_IMG_1547680490805

Ovaj ljevičarski ekstremist kojeg smo mi otkrili pun je mržnje prema simboliki naše države. Njemu su antife osigurale pravnu zaštitu i medijsku promociju nakon vandalskog čina na Tuđmanovom spomeniku. Iz Paromlina su krenula i druga šaranja spomenika Tuđmanu, koji je vrlo blizu ekstremnog sjedišta ovih ekstremista.

četnička omladina

Ovaj lik organizira četničku omladinu na Banovini, te nosi isto prezime kao što ima i vandal kod Tuđmanova spomenika. Antife nemaju ništa protiv četništva jer isto ruše našu državu. 

pernar

Ovakav stav ima i Pupovac.

Kada je došao u Sabor Pernar hvali Pupovca i smatra ga domoljubom. Prvi intervju Pernara ulaskom u Sabor je bio baš ekstremnom i po nama terorističkom listu Novostima.

 

U to vrijeme uz teroristkinju Mirt koja se intezivno družila sa Živim zidom, Pernar se druži i sa četničkim vođom u Srbiji Obradovićem, ruskim čovjekom, koji ga očito okreće Rusima.

pernar_malagurski

Stalno je u društvu srpskog novinara i propagandiste Malagurskog koji posebno cijeni srpskog ratnog zločinca Mladića.

sincic-mladi-jugoslaveni

Sinčić se po Beogradu sastaje sa ekstremnim komunistima i Antifama.

Naša javnost kratke pameti sve je ovo zaboravila i vjeruje Pernaru koji danas glumi domoljuba koji stalno čita Bibliju u Saboru.

pernar i malagurski

Na ovoj slici se vidi da su Malagurski i Peranr  odavno u vezi te su plan elita za zavaravanje naroda. Otac od Sinčića i Pernara na visokim su državnim pozicijama, te tko bi njih dvojicu pustio u politiku da rade ovakve cirkuse, a roditelji ovise o državnom novcu…Bez dana radnog staža uz pomoć medija i naivnih birača oni ulaze u politiku.

Iz kojeg legla je izašao Pernar jasno se vidi. Kokodače stalno protiv masonerije, a svuda oko njega su masoni i njihove sluge. Sinčić lupeta protiv banaka, posebno označivši Erste banku, a na kraju kod nje diže stambeni kredit!

slinavčić

Antife, anarhisti, četnici na sve strane su raširili svoje pipke u našoj zemlji, komunisti su pokrali državu, a SPC proširila svoje laži po našoj zemlji.

FB_IMG_1540191147982FB_IMG_1538934340931FB_IMG_1547678904089FB_IMG_1548184592745Screenshot_20190419-093452_Chromepupovac-glavaševićreceived_395013051087247Pohvala-snajperisti

To znači da nam službe nisu za ništa, jer su godinama u defenzivi, a politika ne prati pokrete koji vode uništenju naše zemlje.

HOP