Antifa skoro dobio batine na Bleiburgu, policija dopušta komunističke simbole!

0
5629

Srbofili iz RF koji su došli u Bleiburg podržati klanja Hrvata iz 1945. godine brzo su shvatili da su oni jedna mala skupina i nakupina srbojugoslavenskih govana kojima tu nije mjesto.

 

govna srpska

Ova skupina jugosrpskih govana došla je sa zastavom Jugoslavije na Bleiburg  da podsjeti Hrvate pod kojom zastvom su  ih klali, kao i u Vukovaru.

Napisala su ta govna srpskih slugu da su Hrvati bježali od te zastave 1945. godine ali su zaboravili da su Hrvati pobijedili tu zastavu i tu istu gamad 1995 godine i njihova je banda bježala na traktorima sa tom zastavom.

FB_IMG_1557858454389

Jedan od tih klošara se žalio da su ga pljuvali ljudi oko Bujanca.

Policija je privela Danijela Majića iz Frankfurta, čovjeka koji je vodio kampanju protiv Šimunića, kao i protiv nastupanja Velimira Bujanca i Željka Glasnovića. Riječ je o, također, čovjeku zbog čijeg su djelovanja zabranjeni koncerti Marka Perkovića – Thompsona, a koji je s provokacijama nastavio na Bleiburškom polju.

majić

Sad se bar malo oprao…
Okupljanje na Bleiburškom polju prošlo je bez i jednog incidenta od strane hrvatskih hodočasnika. Međutim, austrijska policija ipak je imala posla; priveli su ljevičarskog provokatora, izvjesnog Danijela Majića iz Frankfurta. Majić je vrijeđao i provocirao nekoliko starijih osoba, jednu gospođu s krunicom oko vrata i starijeg gospodina s hrvatskim barjakom. Kada je policija vidjela tu spodobu kako provocira hodočasnike, odmah su ga priveli”.

HOP