‘Pravednici’: HRVATKO BUNJAC I PERO PRONEVJERITELJ- Otkrivamo koliko su kredita podigli i što su prešutili

0
6346

[ HRVATKO BUNJAC I PERO PRONEVJERITELJ, PRAVEDNICI ]

Index je proveo anketu koja pokazuje da velika većina članova ŽZ podržava svog mini-Tuđmana Pernara i njegovog mini-me Bunjca, koji sada glume velike žrtve koje pojma nisu imale kakva je Palfi i tko je Slinčić…

FB_IMG_1559851902604

Pa ajmo nešto zanimljivo o poštenom Branetu:

“Kratkim pogledom na imovinsku karticu Branimira Bunjca vidi se da on i supruga imaju jako puno otvorenih kredita. Njih čak sedam.

Kod Erste banke bračni par Bunjac ima kredit od 100.000 eura. Mjesečno za njega izdvajaju 518,50 eura. Taj kredit je podignut 2006. godine, a rok vraćanja je 342 mjeseca.

FB_IMG_1548599260875

Kredit od 25.000 eura podignut u Wüstenrot štedionici glasi na Bunjčevu suprugu. Mjesečna rata iznosi 103 eura. Taj kredit podignut je 2006. godine.

Na suprugu glasi i kredit od 6548 eura podignut 2009. godine u PBZ-u. Mjesečno za njega moraju izdvojiti 73 eura.

Četvrti kredit podignut je 2018. godine u Erste banci, a iznosi 32.524 kune. Njega je podigao osobno Branimir Bunjac, a mjesečno mora izdvojiti 1265 kuna kroz planiranih 28 mjeseci.

Bunjac je prošle godine podigao kredit i u Zabi. Zadužio se za 73.990 kuna, a mjesečna rata mu iznosi 1133 kune. Planirani rok otplate su 84 mjeseca.

Šesti kredit koji se navodi u imovinskoj kartici glasi na suprugu, a podignut je 2005. godine u PBZ-u. Riječ je o 12.000 eura kredita za koji obitelj Bunjac mjesečno mora izdvojiti 90 eura.

Sedmi, posljednji kredit podignut je 2018. godine. Glasi na Bunjca, a radi se o 50.000 kuna. Mjesečno ih taj kredit košta 1018 kuna.

Kad se sve skupa zbroji, Bunjac i supruga mjesečno samo da bi sanirali kredite moraju izdvojiti preko devet tisuća kuna.

Kao zastupnik Bunjac mjesečno prima neto iznos od 17.764 kune.”

Matematika je veliko zlo…

FB_IMG_1548676126691

A to zna i Pernar koji je još 2016. obrađen od USKOK-a zbog više kriminalnih djela, a rješenje je završilo na dnu ladice u DORH-u.

Zašto ga Plenky tamo drži? Saznati ćemo i to jednog dana…-piše zanimljivu analizu član Slobodne Hrvatske  Ivan Pokupec o ova dva lika…

“Bunjac se slaže s Pernarom kada kaže da je Vladimira Palfi slična Plenkoviću: – Plenković je s HDZ-ove liste maknuo ljude poput Stiera ili dr. Kovača, stavio Karla Resslera i dobio najmanje glasova u povijesti HDZ-a, isto je tako Vladimira Palfi, umjesto Pernara, Lovrinovića i Aleksića, na listu Živog zida stavila svoje kućne prijatelje i ostvarila katastrofalan rezultat, u odnosu na onaj koji su nam predviđale ankete.

zivi-pravasi

“U zadnjih godinu dana situacija u Živom zidu postala je radikalno napeta,“ opisuje Bunjac i nastavlja otpuživati Sinčićevu ženu za propast stranke: “Svi smo osjetili kako jedna osoba koncentrira moć u svojim rukama i koliko je rigidna. Bez osobnog dopuštenja gospođe Palfi nitko nije smio davati izjave za novinare, a istodobno smo morali reći koji će biti sadržaj naših izjava…“- izjavio je hrabri ratnik Bunjac u Bujici o Palfi. Znači žena je strah i trepet u Živom zidu, a oni kraj nje izgledaju kao hrpa jadnika.

palfi i pernarpalfi-fel

Na pitanje Bujanca zašto ne pristupi nekoj od desnih stranka ili ujedninjenoj desnici, Bunjac je odgovorio: – Vrlo je rano govoriti o mom ulasku u bilo koju stranku. Tek sam danas izišao iz Živog zida i trebam se malo odmoriti. Dobro je da malo vremena provedem sa svojom obitelji. Možda ću se i posvetiti pisanju knjige o Živom zidu, s obzirom da sam svjedok iz prve ruke…

Genijalno, knjiga o kleptomanima, muljatorima, falsifikatorima i o čeličnoj Palfi. Nema drugog posla doktor znanosti nego pisati  o Slinavčiću i Peri krivotvoritelju. Zemljo otvori se!

pernar-i-sincic-zagrljaj1

Ovaj će spasiti desnicu, sredila ga levičarka Palfi pa bi se bojovnik sakrio na desnicu od opasne Palfi!

sinčić drugi rade a ja ležim

Nova akvizicija Bujančeve desnice Bunjac…Doktoriraš i onda u Bujici drobiš o Palfi arhitektici bez diplome koja postrojava te jadnike, Bunjca, Peru krivotvoritelja i Slinavčića..Jest Palfi lažljivica na kubik, al postaje mi simpatična, jer je Živi zid hrpa muških jadnika koji se boje Vladimire Palfi. Naprijed Vladimira našamaraj ove jadnike i uzmi svu lovu koju su ti budale dale na izborima.🤣😂

HOP