Laže efendija, lažu zapovjednici Armije BiH, a muslimani su besramno potpisali sporazum sa zločincem Karadžićem!

0
4131

“LAŽETE EFENDIJA DŽAFEROVIĆ , BESRAMNO LAŽETE !

Te divane kojim vi pokušavate prikriti islamizaciju Bosne možete pokakati i ostaviti u ćenifi ! Istina je da ste sve što ste izgubili od Srba oteli Hrvatima ! Pa vam ni to nije dosta nego sustavno obespravljujete malobrojni Hrvatski korpus u BiH ! Uskraćujete im pravo na život i opstojnost !

Ako mislite da smo zaboravili stravične zločine koje su počinili pripadnici postrojbi El Mudžahid gadno se varate ! Možete vi telaliti po svome ali istina je nešto drugo , zanijekati ne možete da su prvi Mudžahedini stigli na samom početku rata u BiH , a Rasim Delić ih je svrstao u Treći korpus Armije RBiH ili da budem preciznija ulaze u sastav sedme muslimanske brigade a popularno su ih zvali ALLAHOVA VOJSKA !!! Zapovjednik im je bio Abu el-Ma’ali (Abdelkader Mokhtari ) ,a danas je u Afganistanu, kao jedan od vojnih zapovjednika Al-Kai’de u toj zemlji. Abdel Aziz Barbados, je rekao jedne prilike da je odred El Mudžahid “vojno povezan s bosanskom vladom i pod zapovjedništvom Oružanih snaga ! Bio tada i ostao i danas dan ! Slobodno me napadnite a ja ću dokazati da govorim istinu !

Ti pripadnici kojekakvih islamističkih skupina i terorističkih organizacija su u prvom redu Arapa i to iz Saudijske Arabije, Jemena, Turske, Alžira, Palestine, Egipta, Katara, Kuvajta, Maroka, Tunisa, Sirije, Pakistana…Istovremeno, letimičnim pregledom kroz popis do kojih je bilo moguće doći , jasno postaje vidljivo da je „domaćih mudžahedina“ najviše iz Zenice, Travnika i Zavidovića, potom Sarajeva i Kaknja no ima ih značajan broj i iz Bugojna, Donjeg Vakufa, Tešnja, Srebrenice, Jajca, Maglaja, Viteza…Mudžahedini su najveće zlo proisteklo iz posljednjega rata, oni i dalje žive u BiH, a pojedini njihovi zapovjednici, poput Sakiba Mahmuljina i Šerifa Patkovića, bili su, ili su i danas, visoko pozicionirani dužnosnici bošnjačkih političkih stranaka, posebice u SDA.

Dolazak mudžahedina u BiH je samo početak projekta budućnosti Bosne i Hercegovine i njenog položaja u svjetskom poretku i vi to efendija Džaferović jako dobro znate ! Zanimljivo da vam je Arapski jezik skoro pa službeni , a Hrvate u BiH ne pitate ništa , tu je efendija Komšić !

Zar u samom srcu Bosne na izlazu iz Sarajeva prema Mostaru nemate veliko naselje ograđeno visokim zidom i opremljeno video nadzorom, a na svakom kutu tog naselja je kula ,koja meni sliči na osmatračnicu ! Što se unutra dešava sumnjam da ne znate !?

Koliko danas ima radikalnih ćelija islamista u BiH koji ispotaje rade i iz spomenutih zemalja dovode sve vojno sposobne muškarce u BiH !? Koliko imate takozvanih MIGRANATA danas u BiH !? 15-20 tisuća i gurate ih u granična područja s Hrvatskom i prozivate HR Policiju za grubo postupanje !? Jeli možda i to laž!? Postali ste bezobrazni i drski , a do nedavno ste jaukali i molili Hrvatsku da vam pomogne ! Koliko li je samo Hrvatska u ratu primila Bošnjačkih izbjeglica iz BiH ? Čija vojska je spasila Bihać od novog genocida ? To ste zaboravili i nakon suicida Generala Praljka radili mevlud da to proslavite ! Ni tu ne stajete nego bi sada zapovijedali Hrvatskoj što će raditi na svom teritoriju .

E pa neće moći efendija Šefik Džaferović ! Naša avlija naša briga , a vaš adet da lažete i muljate nas Hrvate ne zanima !”

Mira Šimić Markanović

https://www.youtube.com/watch?v=E-7xRZhKwf8](https://www.youtube.com/watch?v=E-7xRZhKwf8

Bivši zapovjednik bošnjačke Armije BiH Hamdija Abdić Tigar odbacio je  tezu Kolinde da je Hrvatska akcijom Olujom  spasila Bosansku Krajinu od genocida i ustvrdio da su bošnjačke postrojbe zapravo štitile Hrvatsku i čak oslobodile neke njezine dijelove. Srpski sindrom prešao je i na muslimane.

Čovjek optužen za ubojstvo generala Hrvatskog vijeća obrane Vlade Šantića tvrdi da je Bosanska Krajina zapravo štitila Hrvatsku…Zna se čija je to priča…

Da su muslimani u većem broju htjeli braniti BiH ne bi im trebala veća pomoć muđahedina.

A kako je sve počelo?

Rat na području Hrvatske i BiH počeo je dogovorom Srba i Muslimana, i to je jedina prava istina a sve ostalo su priče za malu djecu…

 28 godina je prošlo od postizanja srpsko-muslimanskog sporazuma Karadžić – Filipović koji je nazvan “historijski sporazum”.

Iako su i prije tog datuma srpski teroristi potpomognuti okupatorskom JNA vršili teror po Hrvatskoj i pripreme za punu agresiju, ista ta puna agresija uslijedila je upravo nakon ovog srpsko-muslimanskog sporazuma

Drugim riječima, rat na području Hrvatske i BiH počeo je ovim sporazumom a ne izmišljenim i nikad pokazanim i dokazanim (jer ne postoji) sporazumom Tuđmana i Miloševića (čitaj: Srba i Hrvata) .- piše portal Kamenjar.

HOP