V. Kljajić:”Dijete drago, odakle tolika mržnja i toliki bijes u tvom pogledu? Pa i sama koristiš tehnologije koje, po tebi,truju planet!? “

0
2731

U rujnu prošle godine Greta Thunberg iz Švedske odlučila je prosvjedovati ispred švedskog parlamenta kako bi natjerala političare da poduzmu mjere protiv klimatskih promjena. Tjednima je  u tišini sjedila na popločanom betonu ispred parlamenta u centru Stockholma, dijeleći letke na kojima piše: “Radim ovo jer vi odrasli uništavate moju budućnost”.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Ovo radim jer nitko drugi ništa ne poduzima. Želim da političari postave pitanje klime kao prioritet, da se usredotoče na klimu i pristupe joj kao kritičnom pitanju. Što propuštam? Što ću novo naučiti u školi? Činjenice više nisu važne. Političari ne slušaju znanstvenike, zašto da ja onda učim – kazala je tada.-piše oduševljeno 24 sata.

Ovo dijete nije punoljetno i nitko ne razmišlja u ovom mediju da svjetski mediji i politika koriste jedno dijete za političku borbu, cirkus, a jasno je da to dijete nema nikakvu stvarnu moć išta promijeniti.

Ovo je zapravo neviđeni skandal koji očito podržavaju i naši vodeći mediji!

Screenshot_20190924-222606_24sata

Pogledajte ove komične naslove koje ni Pernar ne bi osmislio bolje…

Screenshot_20190924-222740_24sata

Pozitivne promjene donijeti će jedno dijete kraj bankarskog  lobija koji organizira ratove po svijetu? Genijalna laž za bedake.

FB_IMG_1569245766510

Ovog stričeka se više ništa ne pita?

Počelo su kružiti i ovakve slike na Facebooku o ovom slučaju, koliko su vjerodostojne ne znamo, ali je komično da se jednom djetetu klanja cijeli svijet kao kod nas famoznom spasitelju školstva Jokiću.

FB_IMG_1569337075144

No po nama najbolju je opisala V. Kljajić;

“Dijete drago, odakle tolika mržnja i toliki bijes u tvom pogledu? Pa i sama koristiš tehnologije koje, po tebi,truju planet!? Ako je istina da imaš Aspergerov sindrom,onda si tragično izmanipulirana i onaj tko je to napravio bi trebao odgovarati.”

Upravo tako, gdje su sada preplaćene udruge za zaštitu djeteta?

HOP